Mi ez?

Cotcot Restyling Újratöltve!

8557

Te is arra vágysz, hogy a legjobb formádat hozd és gyönyörűnek lásd magad, de mindezt lehetőleg úgy, hogy ne kelts mesterkélt hatást? A TermészetesenTe csapata hisz abban, hogy ez a fajta természetes szépség minden nőben benne rejlik, csak néha szükség van némi szakértői segítségre ahhoz, hogy felszínre kerüljön. Ha te is szeretnéd megtudni, mi rejlik benned, nincs más dolgod, mint játszani velünk és bízni Fortunában. Újra meghirdetjük ugyanis a szép emlékű Cotcot Restylingot.

Mit kell tenned?

Ha szeretnéd, hogy kezelésbe vegyen a TermészetesenTe stábja, nincs más dolgod, mint

  • csekkolni és elfogadni a játékszabályokat ITT
  • lájkolni a Cotcot Facebook-oldalán a játékra vonatkozó posztot 2012. január 29. (vasárnap) éjfélig
  • reménykedni, hogy január 30-án (hétfőn) téged sorsolunk ki a Random.org segítségével.

Amennyiben te vagy a szerencsés nyertes, felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a fotózással kapcsolatos tudnivalókat. Ezután pedig tényleg nem kell mást tenned, mint élvezni, hogy hozzáértő kezek sminkelnek, öltöztetnek és fotóznak, majd gyönyörködni a végeredményben, a 20 darabból álló fotósorozatban.

Barbi előtte és utána

Kik hozzák ki belőled a legjobbat?

Néhány ruhaváltás, smink, hajvariációk és egy fotós, aki mindezt tökéletesen megörökíti. Pár órás tanácsadással egybekötött divat fotózás keretein belül, szakemberek kezei alatt szépülhetsz, akik arra törekednek, hogy kihozzák belőled a legjobbat anélkül, hogy az mesterkélt hatást keltene.Mert a legfontosabb, hogy a szépséget természetesen érjük el és mutassuk meg, és ne csak addig tartson ameddig maga a fotózás tart.” – vallják a TermészetesenTe szakemberei, és ennek érdekében mindent be is vetnek. De kik is ők?Gácsi Georgina – fotós
„Több éve dolgozom divat és tesztfotózásokon. Divat- és esztétikum ’megszállott’ vagyok, szeretem a  különleges dolgokat, és mindent, ami nem átlagos, mégis a természetesség, ami a számomra a legfontosabb. Célom, hogy ebben a projektben leginkább természetes fények használatával, ’fashion’ stílusban örökítsem meg azokat, akik szeretnék viszontlátni magukat a ’természetesen én’ érzéssel. Rólad is olyan képek készülnek, amikről szinte mindenki azt gondolja, ilyen csak a modellekről készülhet!”


Cseh Évi – stylist
„Több éves szakmai tapasztalatom fotózásokon, reklám és televíziós produkciók szereplőinek öltöztetése során szereztem. Stylistként fontosnak tartom az igényes és ízléses jó megjelenést, és azt a szemléletet vallom, hogy a természetesség és ennek megfelelő módon történő kiemelése a legörökérvényűbb és stílusosabb módja az önkifejezésnek.”


Szabó Johanna – sminkes
„Sminkesként 2006 óta dolgozom divat- és reklámfotózásokon, divatbemutatókon, médiában. Az utóbbi években szakértő tanácsadóként rengeteg hölgynek mutattam meg, hogyan teheti magát még szebbé, hogyan emelheti ki arcának előnyös részeit úgy, hogy a végeredmény ne mesterkélt, hanem természetes és üde legyen. Hiszen egy nő így lehet a legszebb és valóban önmaga. Ezért szeretek együtt dolgozni a TermészetesenTe csapatával is, hiszen a közös célunk nem egy átváltoztatás, hanem a benned rejlő valódi, természetes szépség felfedezése.”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások