HotCot

Ha szexelnek a szomszédok...

8518

Ryan teljesen átlagos, huszonéves amerikai fiatal. Egy baja van csupán: állandóan szexelnek a szomszédai. Méghozzá eleve hangosan, a pornófilmbe illő zajokon pedig nem segítenek különösebben a papírvékony falak. Ryan azonban ahelyett, hogy dörömbölni, balhézni, vagy - a manapság divatos módon - bizonyítékokat gyűjteni, majd pereskedni kezdett volna, inkább kreativitásba fojtotta az áldatlan állapotot. A dolog úgy néz ki, hogy különböző vicces feladatokat talál ki magának, amelyet teljesítenie kell, mielőtt a szexfüggő pár végezne. A háromfős verseny akkor kezdődik, amikor hallhatóvá válnak a zajok és akkor van vége, amikor elindítják a zuhanyt. Ja, és a legfontosabb: az egészet videóra veszi. Eddig két menet volt, de érdemes feliratkozni YouTube-csatornájára, reméljük, lesz több is.

Az első feladat viszonylag egyszerű: minél több lufit kell felfújnia. Ryan ebben nem túl profi, de nagyon vicces nézni a szenvedését, arról nem is beszélve, hogy a szexhangokra, pszichopata vicsorral időre lufit fújó fiatal látványa mindent elmond, amit az internetről 2012-ben tudni kell.

A második feladatnak már komolyabb tétje van: öt pénzérmét kell mandínerből belepöccintenie egy pohárba, mielőtt végeznek. Ha nem sikerül, Ryan bizony megsokkolja magát egy tézerrel. A poént nem lőjük le, de azt mindenesetre nagyon reméljük, hogy a szomszédok rájönnek, mi folyik odaát, valahogyan reagálnak rá, aztán ez az egész valahogy szintén felkerül az internetre.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások