Mi ez?

Őket látogatta meg a gólya

8505

Mozgalmas év van mögöttünk. Celeb fronton is. Szakítások, békülések, botrányok követték egymást, és ami azt illeti a világ egyik talán legörömtelibb eseményében se volt hiány – számos kedvencünkhöz kopogtatott be a gólya.

Még éppen csak kezdtünk visszatérni a normál kerékvágásba az ünnepek után, mikor Beckhamék bejelentették, úton van a negyedik lurkó. Reményeik szerint a három fiú után ezúttal lány. Imáik minden bizonnyal nem voltak hiábavalók, hiszen a júliusban született gyermek, Harper Seven, kislány lett.

Persze örülünk a külföldi celebek boldogságának, de azért valljuk be, a hazai hírességeké még jobban megdobogtatja a szívünket. Márciusban például Rubint Rékának és Schobert Norbinak gratulálhattunk harmadik gyermekükhöz, akit a büszke szülők a Schobert Zoltán Zalán névre kereszteltek.

A magyar öröm itt azonban még távolról se ért véget. Néhány nappal a legifjabb Schobert világrajövetele után háromszoros olimpiai kajakozónőnk, Janics Natasa rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy anya lesz. Ekkor már a gyermekvárás harmadik hónapjában járt. Kislánya, Milana szeptember 3-án született meg.

Szó se róla, 2011-ben rendkívül erős volt a magyar babafront. Áprilisban Majka és Dundika osztották meg velünk a szuper hírt, hogy hamarosan szülők lesznek. Fiuk, akit a Marián névre kereszteltek, nem akármilyen születési dátummal dicsekedhet: 2011. 11. 11-én, 11 órakor kezdett el ismerkedni az anyaméhen kívüli világgal.

Természetesen eközben az élet a külföldi celebeknél is zajlott. Májusban David Schwimmer, vagy ahogy jobban ismerjük, a Jóbarátok Ross Gellere vált apává, kislányát Cleo Buckman Schwimmer néven anyakönyvezték.

Júniusban a buta sztárocskákat előszeretettel cikiző énekesnő, Pink vált anyává. Csemetéjét, Willow Sage Hartot még ugyanebben a hónapban megmutatta a nagyvilágnak a People magazin asszisztálásával.

Alig két hónappal később Jessica Alba és férje, Cash Warren kürtölték boldogan világgá a hírt a Twitter és a Facebook segítségével, hogy immár másodjára is átélték a szülővé válás csodáját. Kislányuk a Haben Garner Warren nevet kapta.

Jessica után nem sokkal egy szintén masszív rajongótáborral bíró, gyönyörű színésznő is anya lett. A Bűbájos boszorkák Phoebe-je, azaz Alyssa Milano adott életet első gyermekének, Milo Thomasnak. „Sokkal jobban szeretem, mint ahány levél van a világ összes fáján.” – próbálta meg szavakba önteni, mit érez a fia iránt.

Gratulálunk a boldog kismamáknak és kispapáknak, és biztosak vagyunk benne, hogy 2012-ben is sok hasonló hírrel szolgálhatunk, hiszen már most lehet tudni, hogy a hazai hírességek közül Dobó Kata biztosan szülői örömök elé néz, külföldön pedig például Beyoncé és párja Jay-Z is hamarosan háromfős családot fognak alkotni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások