HotCot

A legszebb ajándék a törődés

8490

Manapság gyakorlatilag a csapból is az folyik, hogy a karácsony teljesen elvesztette eredeti jelentését: egyre inkább az anyagiakról és a fogyasztásról szól, nem pedig a szeretetről és az egymásra figyelésről. Ebben a helyzetben szinte törvényszerű – és mindenképpen üdvözlendő -, hogy egyre többen mennek szembe az árral, és vagy egyáltalán nem ajándékoznak, vagy ha mégis, akkor olyasmivel lepik meg szeretteiket, ami nem az anyagiakról, hanem a figyelemről és a törődésről szól.

Netes kalandozásaink közepette mi is rábukkantunk egy olyan meglepetésre, amiben komoly perspektívát látunk. A love zsetonról van szó. Az elmés kis ajándék nem más, mint egy szütyőnyi műanyag zseton, melyeket különböző ’szolgáltatásokra’ válthat be szívünk választottja. Van csók zseton, reggelit az ágyba zseton, de erotikus masszázs, ölelés és szex zseton is lapul a csomagocskában. És ha ez nem lenne elég, még egy bónusz is található benne, ami bármelyik kényeztetésre, figyelmességre beváltható. A szütyő átadásával feljogosítjuk a címzettet arra, hogy amikor kedve támad egy kis dédelgetésre, beváltsa a vonatkozó zsetont, és mi ellenvetés nélkül teljesítsük a kívánságát. Ezzel lényegében saját magunkat ajándékozzuk neki, hiszen a csomagocskával megelőlegezzük saját figyelmünket és törődésünket, mégpedig feltétel nélkül.

Persze, mindez továbbgondolható és személyre szabható, hiszen még a reménytelenül kétbalkezes szerelmesek is könnyedén elkészíthetik a maguk love zsetonjait, csak kartonpapír, olló és filctoll szükséges hozzá. A kivagdosott korongokra pedig mindenki rápingálhatja azokat a tételeket, amikre kedvese a legjobban vágyik. A végeredmény garantáltan telitalálat lesz, a kapcsolatépítő faktorról nem is beszélve.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások