Divat

Oltári botrány lett Daryl Hannah ruhái miatt (X)

8485

Egy forgatáson mindig történik valami, bárki hibázhat. Ez alól nem kivételek az amerikai filmipar szereplői sem. Daryl  Hannah ügynöke csak centiket tévedett, hibája mégis millióiba került a produkciónak.


Daryl Hannah-t az S.O.S. Love!-ban Náray Tamás öltöztette, a színésznő ruhái Magyarországon készültek.

Az ügynöke hosszas nógatás után elküldte a méreteket, aminek megfelelően Náray Tamás elkészítette a darabokat. A ruhák elkészültéig nem is volt probléma, de a próbánál jött a hidegzuhany: az ügynök olyan méreteket adott meg, aminek köze nem volt a valósághoz. Így a stáb ott állt egy nagy halom fantasztikus ruhadarabbal, amik viszont bárki másra jobban passzoltak volna, mint Daryl Hannah-ra.

3 millió forint úszott el ezen az apró kis tévedésen, és olyan oltári balhé lett, amit a rendező és a producerek csak nehezen tudtak  kiheverni.

A ruhapróba utáni napon, reggel 7-kor az egyik producer, Endrényi Krisztina, Náray Tamás és Daryl Hannah bementek a Paramount ruharaktárába, hogy akkor onnan válasszanak ruhákat. Ott viszont egy újabb kellemetlen meglepetés várta őket: azzal kellett szembesülniük, hogy a világ legnagyobb filmes jelmezraktára poros rongyok elképesztő tárháza. Mindössze egy-két használható darabbal tértek vissza.

Végül sikerült megoldást találni: Náray Tamás hazatelefonált, megadta az új méreteket, az itthoni varrodája pedig rohamtempóban legyártotta az új ruhákat, amiket december 15-étől a filmben is viszontláthatunk.

Ha további történetekre is kíváncsi vagy, akkor látogass el a film blogjára, az S.O.S. Love! honlapján pedig még több werk és jelenet fotót találsz.

Kattints ide az S.O.S. Love nyereményjátékért! »

Kapcsolódó cikkek: