Étel+Ital

Még olcsóbb a sztárséfek tortaformája (X)

8484

Az ország tortájának csak az egyik titka a Zila receptje. A másik a szintén általuk feltalált tortaforma, amely tökéletes karácsonyi ajándék – főleg, hogy egész decemberben akciósan rendelhető.

Konyhai eszközöket ajándékozni karácsonyra – ez így leírva közhelyesnek tűnik. És ha azt mondjuk, tortaformát ajándékozni? Ez pedig talán furcsának tűnik, legalábbis azoknak, akik még nem látták az ország idei tortáját, a Zila Kávéházban megálmodott kecskeméti barackos kölestortát. A desszertköltemény nem csak az íze, hanem az alakja miatt is emlékezetes: az eredeti tortaszeleteket a rafinált, mégis egyszerű formába öntött baracklekvárról ismerni fel.

A titok nyitja a cég által feltalált tortaforma, amely ugyanolyan jól jön a sztárséfeknek, mint a „halandó” háziasszonyoknak. Annál is inkább, mert most különösen kedvező áron kaphatóak: a Zila webshopja tíz százalékos leértékeléssel ajándékozza meg vásárlóit. Ha valaki látta, hogyan készül a torta, az pontosan tudja, hogy gyerekjáték kibűvölni a kész tésztát a formából, főleg, ha bevetjük a Tarant formaleválasztó sprayt. (Aki pedig nem látta, az bármikor pótolhatja itt.)

Szintén nagyon kedvezményesen kapható a nyolcféle bejglijük: a szokásos alapreceptek mellett olcsón rendelhetünk az áfonyás-diós, a meggyes mákos változatok közül és így tovább. Ha pedig már akkora sikere lett az ország tortájának, kipróbálták azt is, milyen élményt nyújt a kecskeméti barack és a köles bejglibe tekerve. Jelentjük: a kísérlet nagyszerűen sikerült.

Kapcsolódó cikkek: