Divat

Fotó, könyv, vintage a téli Stylewalker Nighton!

8480

Most, hogy ismét ünnepi díszébe öltözik a Belváros, a karácsony előtti forgatag időszakában egy estére újra éjfélig nyitva tartanak a kerületi dizájnboltok a  Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként működő Stylewalker Night  keretén belül.  A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott éjszakai barangolás során  a dizájnrajongók kultúréhségüket is csillapíthatják, mert a Stylewalker Night jóval több, mint egy egyszerű late night shopping rendezvény; mára a dizájn- és divatrajongók, tervezők, divatújságírók, bloggerek gyűjtőhelye lett.

Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett dizájn mézeskalács illetve food dizájn kiállítás, gyerekkönyv-bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájnbútor- kiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is még színesebb programok  várja az érdeklődőket. Winkler Nóra itt mutatja be és dedikálja Csillagtúra  című  könyvét. Az Araz Bistro-beli bemutatón többek között szó lesz ehető festményekről, százmilliós aukciókról és élő adásban összedőlő díszletekről, ráadásul a könyv illusztrátora Magyarósi Éva élőben rajzol, és a helyszínen vásárolt könyveket is illusztrálja, közben pedig a Rézangyal egyedi Art Collection pálinkáit is megkóstolhatják a programra látogatók.  Fontos még megemlíteni Szentirmai-Joly Zsuzsa textil lámpáinak és Viszlay Márk fotóinak kiállítását is. A Látomásban Lovebug  Vivi segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat, amíg a Nanushka  Beta Store-ba a Turbo zenekar speciális  akusztikus szettje miatt is érdemes  lesz  ellátogatni.

Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest  vezetett túráit, hiszen érdekes információval gazdagodhatnak a magyar divat és  dizájn történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love  Budapest pasitúrája gondoskodik.

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak  különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol az innio jóvoltából fehér,- és  vörösbor illetve rozé kóstoló pontok várják az rendezvény helyszínein a borok  szerelmeseit.

Ezalkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreáció  és az exkluzív dizájn márkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5  üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, a 20%-os  kedvezmény további egy hétig érvényes. A szórólapok a részletes programmal, a helyszínekkel és a térképpel már december elejétől megtalálhatóak lesznek a résztvevő dizájn boltokban!

Természetesen nincsen Stylewalker Night after party nélkül. Ráadásul a december  21-ei buli nem csupán a téli belvárosi dizájn barangolást búcsúztatója lesz, de az  innio borbár nyitásának hivatalos megünneplése is. A bulit az Amoeba koncertje  nyitja 20 órától.  A formáció egy olyan „alakváltó” műfajt képvisel, melyben jazz, soul és funk dallamok keverednek, kevés hip-hop és neo-soul beütéssel. Rövid  szólamfoszlányok, szellős akkordozás és rengeteg apró trükk egymásba fonódása  jellemzi a csapat zenéjét.

Az Amoeba-t Silye Dani követi, aki bár ideje nagy részében a főváros legnagyobb szórakozóhelyein szervez és tervez, most azonban a lemezjátszók mögül táncoltatja a nagyközönséget.

Helyszín: innio, 1051 Október 6. utca 9.

Időpont: 2011. december 21., 19:00 - 02:00

A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható!

Részletes infó: www.stylewalker.hu

Facebook oldal érdekességekkel: www.facebook.com/stylewalkernight

Facebook event: www.facebook.com/events/146712955432847/

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások