Divat

A La Masni tervezője öltöztette az S.O.S. Love amerikai főszereplőjét (X)

8476

A fiatal, extravagáns ruháiról és táskáiról egyre jobban ismert divattervező, Szilas Rita  öltöztette különlegesebbnél különlegesebb ruhákba Sas Tamás legújabb vígjátékának amerikai főszereplőjét, Christine Kellyt.

- A feladat igazi kihívás volt. Egyrészt, mert most dolgoztam először filmben, másrészt, mert  Christine egy olyan fiatal lányt játszik, akinek a személyiségével együtt  az öltözködési stílusa is sokat változik a történet folyamán. Mégsem ez jelentette a legnagyobb feladatot. Nehéz volt egyszerre megfelelni a forgatókönyvnek, a rendezőnek és az operatőr elvárásainak. A munka során azzal is megtanultam számolni, hogy egészen más működik a hétköznapokban és egészen más hat a filmben. Egy alkalommal például nem használhattam az egyik kedvenc anyagomat, mert az operatőr szerint a mintáival túlságosan kihangsúlyozta volna Christine-t a jelenetben. - számolt be a film blogján. (A  forgatáson készült interjút itt megnézheted.)


A  produkcióban  együtt dolgoztak Náray Tamással, Daryl Hannah stylistjával, akinek  felkérésére rövid ideig az X - Faktorban is részt vett, de ez szinte minden idejét felemésztette. Így például nem maradt volna energiája egyik legkedvesebb munkájára sem: jelenleg kortárs írónőknek, Szécsi Noéminek, Karafiáth Orsolyának, Winkler Nórának és Tóth Krisztinának készít különböző táskákat. Ezeket jövőre a Petőfi Irodalmi Múzeumban láthatja a közönség egy felolvasással egybekötött divatbemutatón.

Szilas Rita ruháit hamarosan akár 3D-ben is megnézhetjük a december 15-én mozikba kerülő új magyar romantikus vígjátékban, az S.O.S Love!-banHa további részletekre is kíváncsi vagy látogass el a film blogjára, a honlapon pedig még több képet találsz.

Kapcsolódó cikkek: