Mi ez?

Megbírságolták Amerikában az S.O.S. Love! stábját (X)

8473

Az amerikai forgatáson Los Angelesben nem volt nap, hogy a stáb ne szembesült  volna valami váratlan helyzettel.


Egy alkalommal a Baywatchból jól ismert vízimentő egységgel is meggyűlt a bajuk. Addig nem is volt probléma, amíg a parton dolgoztak, a vízimentő egység tagjai csak messziről figyelték a stábot. Viszont a forgatókönyvben van egy rész, amikor a három főszereplő fiú Hevér Gábor, Árpa Attila és Hujber Feri beszaladnak az óceánba megmártózni.


A srácok már le is kapták magukról az inget és a nadrágot, rohantak be a vízbe, amikor hirtelen ott termett a szigorú mentőegység, és kiparancsolta őket a vízből. A stáb és a színészek semmit nem értettek a dologból, hiszen tőlük néhány méterre három éves gyerekek pancsoltak.
Kiderült, hogy az amerikai partner csak a tengerparti forgatásra kért engedélyt, arra, hogy a vízbe is belemehessenek már nem. A produkciónak 500 dollár helyszíni bírságba került ez a fürdőzés, ráadásul nem tudták többször felvenni a jelenetet, mert hetekbe tellett volna, mire megérkezik az engedély.A filmet december 15-től láthatjuk a mozikban, kíváncsian várjuk, hogy végül is mit sikerült kihozni a nehézségek ellenére a tengerparti forgatásból.

Ha további történetekre is kíváncsi vagy, akkor látogass el a film blogjára, az S.O.S. Love! honlapján pedig még több werk és jelenet fotót találsz.

Kapcsolódó cikkek: