Mi ez?

Mindenki Pippa Middleton fenekét akarja!

8467

Most, hogy az év vége felé közeledünk, kezdenek napvilágot látni a 2011-re vonatkozó statisztikák. A napokban a webes keresésekre vonatkozó adatokat tolták az orrunk alá, hogy okuljunk belőle. Persze, még a karácsonyi időszak módosíthat az eredményeken, de nem valószínű, hogy az abszolút befutókat már bármi is kiüti a nyeregből.

Megrendülten vettük tudomásul, hogy idén Pippa Middleton feneke érdekelt minket a legjobban – statisztikailag legalábbis. Ez azért különösen mellbevágó (ha már a testrészeknél tartunk), mert ezt az előkelő helyezést röpke félév alatt érte el a királyi rokon. Nővére esküvője előtt viszonylag szűk körű érdeklődés mutatkozott a hátsója iránt, ám az emlékezetes szűk ruha mindent megváltoztatott: súlyos néptömegek kerestek rá a nemes domborulatokra.

Amy Winehouse-ra is sokan kíváncsiak voltak, de sajnos csak tragikus halála után, így ő is bekerült a webes keresések élvonalába, ám szigorúan csak Pippa popsija után. Ryan Giggs, a Manshester United játékosa szexbotrányával borzolta a kedélyeket idén nyáron, és meg is lett az eredménye, hiszen látványosan megugrottak a nevére irányuló webes keresések, és ezzel az élvonalban találta magát. Charlie Sheennek nem volt szüksége ekkora dobásra ahhoz, hogy magára vonja a figyelmet, ugyanis egy videoblogon nyújtott produkciója elég volt ahhoz, amihez színészi teljesítménye kevésnek bizonyult: tekintélyes mennyiségű keresést generált. És hogy mi volt a nevezetes produkció? Nos, az orrával szívta a cigit.

Persze nemcsak a botrányos esetek és a királyi idomok mozgatják meg a népet, az aktuális gazdasági környezet is foglalkoztatja a neten kutakodókat, ugyanis a válság szó egész évben a leggyakoribb keresések között volt. Ezenkívül Steve Jobs, Michael Jackson utolsó órái, illetve a Harper név érdemel említést ilyen szempontból. Ez utóbbi Beckhamék idén született kislányának köszönheti a kiemelt érdeklődést.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások