Mi ez?

Christine Kelly (X)

8468

Christine Kelly az új Sas Tamás film az, S.O.S Love! forgatására érkezett Magyarországra. A filmben Zoyát, egy orosz üzletember hisztis kishúgát alakítja, aki beleszeret egy amerikai filmsztárba.  Zoya a  filmben óriási jellemfejlődésen megy keresztül, de erről egyelőre nem árulhatunk el többet. Azt viszont elmondhatjuk, hogy ruhatára hűen tükrözi a lelkiállapotának változásait.


Hogy tetszettek Szilas Rita ruhái? Hordod majd őket Amerikában?

Igen, megtarthattam néhányat. Rita néhány héttel a forgatás előtt átküldte azoknak ruháknak a fotóit, amiket a filmben viselek, ez sokat segített abban, hogy beleéljem magam a szerepembe. Egy nap egy barátommal sétálgattunk Budapesten, és benéztünk a boltjába. Nem is számítottunk rá, hogy Rita ott lesz, de jót beszélgettünk, úgyhogy nagyon megörültünk egymásnak. Csináltunk közös fotót, és kaptunk ajándékba buborékfóliából készült esőkabátokat. Pont  jókor, mert aznap esett.

Biztos nagy feltűnést keltettetek bennük az utcán.

Az az igazság, hogy a budapesti divat kicsit olyan, mint a New York-i. Annyira egyedi és vagány, hogy az emberek szinte rád se néznek, hiába viselsz bármilyen extrém göncöket. Na jó, New York talán picivel őrültebb.

Volt időd körbenézni a városban?

Feltétlenül. Egy hónapot töltöttem itt, de egyszer sem unatkoztam! Gyönyörű hely, néha csak kiültünk a hotel tetejére éjjel, és néztük a hidakat. Még az augusztus 20-ai tűzijátékot is láttuk onnan, az volt az egyik legemlékezetesebb itt töltött éjszaka.

Talán a premier alkalmával újra körbenézhetsz a városban.

Igen, jó lenne télen is megnézni Budapestet!

A magyar nők szépségéről gyakran áradoznak a külföldiek, de mi a helyzet a magyar férfiakkal?

Hát azt gondolom, hogy merészek, sőt vakmerőek, de jóképűek is. Jó velük lenni.

Milyen szerepekre vágysz a jövőben?

Mindegy, csak jelentsen kihívást, és közben jól is tudjam magam érezni. Akár egy pszichopata gyilkost is eljátszanék. Igazából nagy szerencsém volt idáig, játszhattam thrillerben, drámában, és most már vígjátékban is. Nem szeretnék leragadni egyetlen műfajnál.

A filmet december 15-től vetítik a mozikban.

Ha további történetekre is kíváncsi vagy, akkor látogass el a film blogjára, az S.O.S. Love! honlapján pedig még több werk és jelenet fotót találsz.

Kapcsolódó cikkek: