HotCot

Mire jó az exfeleség esküvői ruhája?

8455

Kevin Cotter érthető módon nem volt túl boldog, amikor 2009-ben 12 évnyi házasság után a felesége bepakolta holmijait az autóba és elhagyta őt. Az esküvői ruháját azonban nem vitte magával, sőt amikor Kevin felhívta erre a figyelmét, cseppet sem szalonképes módon felhatalmazta egykori férjurát, hogy cselekedjen belátása szerint a rossz emlékű ruhadarabbal.

Az elhagyott férj szó szerint vette a felszólítást, szüleivel, nővérével és sógorával családi brainstromingot tartottak egy vacsora alkalmával, aminek az eredménye 101 újrahasznosítási módszer lett. Nem is hinnénk, hogy mi mindenre jó egy menyasszonyi ruha. Lehet belőle szúnyogháló, zuhanyfüggöny, halloween jelmez, könyvjelző, tésztaszűrő, modern képzőművészeti alkotás vagy épp Darth Vader fejű madárijesztő.

Kevin persze nem tartotta meg magának az ötleteit, egytől egyig megvalósította őket, és precízen dokumentálta is a blogján. Nemrégiben pedig könyv formájában is összefoglalta élményeit. Úgy tűnik, Kevin a megküzdésnek egy szokatlan, ám annál hatékonyabb módját választotta. Nemcsak a válás okozta traumát sikerült feldolgoznia, hanem még híres is lett, hiszen számos tévéshow-ban és újságcikkben szerepelt már, könyvével pedig csinos bevételre tett szert.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások