Mi ez?

Kötelező körök (X)

8383

Lehet, hogy egy vezetéstechnikai tréner veszett el benned, és magabiztosan lavírozol a belvárosi forgatagban, az autópályákat pedig direkt neked tervezték, de azért sosem árt az óvatosság. Ha pedig szerényebb képességekkel rendelkezel, akkor főleg. Baleset ugyanis bármikor történhet, és mire észbe kapsz, már ott is hagytad a fizudat a szerelőnél.

Erre van kitalálva a kötelező felelősségbiztosítás, ami nélkül nem is közlekedhetsz, de kevesen tudják, hogy ez csak az általad okozott károkat fedezi. Ha tolatásnál rosszul méred fel a terepet, esetleg felpattan egy kavics a szélvédődre, bizony tetemes időre lemondhatsz a shoppingolásról, hiszen a károk helyrehozataláról neked kell gondoskodni. Legalábbis akkor, ha nincs cascód. Érdemes hát erre is áldozni, de egyáltalán nem mindegy, mennyit. A különböző biztosítók ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek, és ember legyen a talpán, aki el tud igazodni ebben a dzsungelben. Nem beszélve az időtényezőről, hiszen az ajánlatok begyűjtése és összehasonlítása nem két perc, és valljuk be, amúgy is szűkös szabadidődet ennél jóval szórakoztatóbb dolgokra is fordíthatod.

A megoldást EZ az oldal jelenti, ahol mindent megtalálsz egy helyen, és néhány kattintással kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő ajánlatot, sőt még árgaranciát is vállalnak a náluk kiszámított díjakért. És ha már megtaláltad az igazit, villámgyorsan meg is kötheted a szerződést, akár egyszerre a kötelezőt és a cascót is, és mehetsz eltapsolni az új biztosításoddal megspórolt pénzt. Jól hangzik? Naná!

Kapcsolódó cikkek: