Test

10 meglepő szexstatisztika

8329

Sokan vélik úgy, hogy a statisztika a legunalmasabb dolog a világon, pedig ha hálószobatitkokat firtatnak a kérdezőbiztosok, kifejezetten izgalmas és szórakoztató végeredmény születik. Összegyűjtöttük nektek a tíz legérdekesebb, szexuális tárgyú statisztikai adatot.

Az aktív szexuális életet élő férfiaknak és nőknek legalább 50 százaléka megfertőződik élete során HPV vírussal. Az esetek 90 százalékában azonban az immunrendszer legyűri a fertőzést két éven belül.

Azoknak a nőknek a kétharmada, akik 2001 és 2003 között szülték az első gyereküket, végig dolgoztak a terhesség alatt, sőt 80 százalékuk még egy hónappal a szülés előtt is dolgozott. Összehasonlításképpen 1961 és 1965 között a nőknek 44 százaléka dolgozott terhesség alatt, és csak 35 százalékuk dolgozott egy hónappal a szülés előtt.

Egy kutatás szerint a 20 és 59 év közötti nőknek átlagosan négy szexuális partnerük van életük során, míg a férfiaknak átlagosan hét.

A felsőoktatásban tanulók kétharmada szexelt már valamelyik barátjával. 50 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy mindent csináltak, ami ilyenkor szokásos, 23 százalékuk kizárólag a közösülésre korlátozta az eseményt, míg 8 százalékuk a közösülést leszámítva minden egyebet csinált.

A férfiak 75 százaléka minden szeretkezés alkalmával eljut az orgazmusig, a nőknek azonban csak 29 százaléka mondhatja el ugyanezt magáról.

A házasságban élők 12 százaléka általában egyedül alszik.

Az átlagos férfi 16,6 éves korában veszíti el a szüzességét, míg az átlagos nő egy kicsit később, 17,4 éves korában.

A 40 éves férfiak 5 százaléka, míg a 65 évesek 15-25 százaléka küzd merevedési problémákkal.

Az átlagos pénisz erekció alkalmával 13-25 cm hosszú.

Mindmáig egy 18. századi orosz asszony a csúcstartó a világra hozott gyerekek számát illetően: 27 terhességből összesen 69 gyereke született. Ez 16 ikerpárt, 7 hármasikret és 4 négyesikret jelent. Arról sajnos nincs adat, hogy hány gyereke maradt életben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások