Mi ez?

Vonzzák a terroristákat?

8071

Jason és Jenny Cairns-Lawrence egy átlagos brit pár. A férfi üzletvezetőként dolgozik, az asszony pedig egy fogorvosi rendelő asszisztense. Szeretnek utazni, legemlékezetesebb vakációikat New Yorkban, Londonban és Mumbaiban töltötték, ami önmagában nem meglepő, de ha a dátumokat is hozzávesszük, már határozottan izgalmassá válik a történet.

Jason és Jenny 2001-ben úgy döntött, hogy New Yorkba utazik, szerencsétlenségükre azonban épp szeptemberre időzítették a vakációt, így a terrortámadás idején tartózkodtak a városban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem voltak az ikertornyok közelében, így sebesülés nélkül úszták meg az eseményt. Négy évvel később Londonba ruccantak ki, ám itt sem zajlott eseménytelenül az utazás, ugyanis tanúi voltak a metró elleni terrortámadásnak. A szerencse-szerencsétlenség arány itt is hasonló: karcolás nélkül vészelték át a katasztrófát. Ez már önmagában is nehezen magyarázható véletlensorozat, de a történetnek itt nincs vége: 2008 novemberében ugyanis Mumbaiban tartózkodtak, és újabb terrortámadást éltek át – ezúttal is sérülés nélkül.

„Ez egy nagyon különös egybeesés. A terrortámadások mindig épp akkor történtek, amikor mi a városban tartózkodtunk. Tudom, nem kéne nevetnem rajta, de ezek után már tényleg nem tudok mást tenni.” – kommentálja az esetet Jenny, a feleség.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások