Közösség

A hét végére fordul a kocka

8072

Kos

Mostantól Oroszlán-időszak van, mert a Nap most ezen a jegyen halad át. Számodra ez jó, mert a te jegyed és az Oroszlán jegye között nagy az összhang. Ez azt jelenti, hogy te is érzed a Napot, jobban érzed magad, kevesebb a gondod, és öntudatosabban mozogsz az életben. A másik nem is azonnal kedvezőbben reagál rád, teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy szingli vagy. Még teljesítményed is javul, és ezzel esélyeid is javulnak, hogy több pénzhez jussál.

Bika

A kozmosz most nemigen kényeztet el. A legtöbb bolygó távol tartja magát a te jegyedtől. Jupiter viszont a te oldaladon áll, és kiegyenlíti hátrányodat: így mégis érzed a nyarat, könnyedebbnek érzed magad, több szerelmet is találsz, és sikereid számláján is megmutatkozik Jupiter hatása. Mindjárt szerdán azonban ügyelned kell, amikor Uránusznak lesz fellépése, utána pénteken ismét, amikor egésznapos Holdszünet lesz. Ezek az események azonban igazán nem okoznak kárt neked.

Ikrek

A jó hír, hogy a Nap és Mars számodra mesés helyzetben állnak. Ez erőt és magabiztosságot kölcsönöz neked: a dolgok úgy jönnek, ahogyan kívánod. Kedvezőtlen, hogy Merkúr csütörtökön belép a Szűz jegyébe. Ez fokozottan önkritikussá tesz, az is megtörténhet, hogy kikészíted saját magadat. Biztosan nem árt, ha néha-néha kritikával veszed szemügyre saját magadat, de ez ne menjen odáig, hogy szabályosan ízekre szeded magad.

Rák

A hét első felében néha bizonytalan vagy. Minden ok nélkül azt hiszed, hogy nem vagy elég jó, és nem felelsz meg a kívánalmaknak, melyeket veled szemben állítanak. Valószínűleg rosszul is alszol, és reggel egyáltalán nem kezded fitten a napot. Csütörtök este fordul a lap: Merkúr belép a Szűz jegyébe. Ez körülbelül olyan, mintha sekély, mocsaras talajról szilárd földre lépnél. Egyszerre ismét biztos a lépted, és jól haladsz előre.

Oroszlán

Hétfőn még nem érzed mindjárt a jóságos Napot, aki az utolsó hét óta a te jegyedben áll. Keddtől azonban már elkezd hatni éltető ereje. Ez még sokkal erősebb is lesz, ha bensőleg megnyitod magad, hogy úgy mondjam, megnyitsz magadban egy láthatatlan ajtót, és meghívod a Napot. Adj neki helyet a szívedben. Meglátod, minden nap szebb lesz. Még a nehéz csillagállás pénteken sem árthat neked. Védve és biztonságban vagy. A hétvége álomszerűen szép lesz.

Szűz

A hét első fele nem rossz – hála a Hold kedvező hétfői helyzetének és Jupiter kedvező befolyásának. A nagyobb dolgok azonban még nem sikerülnek. Ez csak péntektől válik lehetségessé, ha Merkúr belép a saját jegyedbe. Ajándékokat hoz a számodra. Hogy mit? Bármi is lehet. Lehet, hogy több pénzhez jutsz, vagy eszedbe jut egy ötlet, hogyan tudnád megváltoztatni az életedet, vagy valakiről kiderül, hogy jó barátod, és ez belülről tölt el elégedettséggel. Járd hát nyílt szívvel a napot!

Mérleg

Kozmikus segítőd, az istenek születésnapi ajándéka számodra Vénusz. Neki köszönheted a szépség iránti érzékedet, és képességedet, hogy kedvességeddel megnyerj magad számára másokat. Ezt rajtad kívül senki sem tudja ilyen jól. Ez a Vénusz csütörtöktől az Oroszlán jegyében áll, ezzel számodra nagyon jó pozícióban. Ezzel kezdődik személyes szerelmes nyarad. Végre megtalálod a páros együttlétet, amiről mindig is álmodtál. Ünnepeld csütörtök este Vénusz érkezését!

Skorpió

A Nap most az Oroszlán jegyében áll. Mindenki örül, mert ezzel veszi kezdetét az igazi nyári idő, a legszebb és legmelegebb időszaka az évnek. Mindenki – csak te nem. Sajátságos? Csak az első pillantásra. Ha alaposan megnézzük, teljesen igazad van: ez a pompa, melyet az Oroszlán jegyében álló Nap kínál, úgyis elmúlik. Te tudod ezt. Nem bízol a látszatban. Asztrológiailag ez úgy mutatkozik meg, hogy a te jegyed és az Oroszláné kedvezőtlen kvadrát kapcsolatban állnak egymással.

Nyilas

Amikor a Nap, mint ezen a héten, az Oroszlán jegyében áll, ez számodra az év egyik legjobb időszakát jelenti. Asztrológiai szempontból főszezonod van. Miért? Mert a te jegyed és az oroszlán jegye között pozitív trigon fényszög kapcsolat áll fenn. Régebben ezt piramis aspektusnak nevezték, ezzel pedig arra utaltak, hogy hasonlóan titokzatos energiák folynak, mint egy piramisban. Állítsd hát be magad egy mágikus hétre. Ezenkívül még Vénuszt kell megemlítenem, aki csütörtökön szintén belép az Oroszlán jegyébe.

Bak

Amikor a Nap az Oroszlán jegyében áll, akkor arról van szó, hogy bele kell illeszkedni egy rendbe, és különösen azokat kell elismerni, akik az ember felett állnak. Ez elsősorban főnökeidet, elöljáróidat és más autoritásokat érint az életedben. Feszültségek, melyeket most nem tisztázol, hamarosan olyan nagy konfliktusokká növik ki magukat, hogy elviselhetetlenekké válnak. Másrészt viszont az összhang és a tisztelet megerősítik helyzetedet, és hetekre, hónapokra biztonságot adnak.

Vízöntő

Az aktuális csillagállás elárulja, hogy most a szabadba vágysz, keresed a kontaktust, a találkozást más emberekkel – és meg is találod! Csütörtökön kinyílik az ajtó a szerelem világára. Három olyan hét következik, amikor a szingliknek nagy esélyük van partnert találni. Ha szilárd kapcsolatban élsz, hogy minden újra szebb lett, majdnem annyira izgalmas, mint „akkor”. Férfi és nő ismét nagyobb érdeklődéssel fordulnak egymás felé.

Halak

A te horoszkópodban ma – és a következő három hétben – az egészség szó áll. Minden, amit egészségedért és testedért teszel, erősebb hatással van, mint máskor, szervezeted jobban reagál, életed minősége javul, tartama meghosszabbodik. Másrészt viszont minden negatív hatás is erősebb lesz, tehát minden egészségtelen dolog jobban fog ártani. Ezért jól teszed, ha minden napra összeállítasz egy kisebb egészségprogramot, és azt szigorúan be is tartod.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások