Divat

Ilyen hajad lesz nemsokára

8062

Javában tart a nyár, a Schwarzkopf Proffesional divatszakemberei és mesterfodrászai viszont már a hűvösebb napokra összpontosítanak a 2011-12-es őszi-téli formabontó, merész frizurakínálatukkal.

A tinédzserkorba lépő cég Essential Loooks trendje magáért beszél. Az Essential négy új irányzata tökéletesen idomul a párizsi, milánói, New York-i kifutók fényűző világához. A debütáló frizurákat bátran bevállalhatja bárki, aki lépést akar tartani a divattal, hiszen a Schwarzkopf csapata hordhatóvá szelídíti a legmerészebbeket is, anélkül, hogy alapkoncepciójuk sérülne.

A kollekció négy fő trendre épít. A Future Classics extrém színvilága, új energiát kölcsönöz viselőinek, a The Tomboys mindent felölel, ami androgénként jellemezhető. Szereti a Dolce Gabbana szigorúan szabott férfias esztétikáját. A haj rövid, borotvált, ritkításokban és finomításokban gazdag, pankos hangulatot idéz.

Kattints a galériáért!

A Thwisted Luxe, túlzott, szertelen, extravagáns, nemtörődömségében is nagyon menő. Az ilyen nő hajviselete zilált eleganciáról árulkodik. A rocksztáros stílust keveri extrém, ultraintenzív hajszínekkel, mint a platinaszőke, a hollófekete, vagy a cukorkapink. Kócos luxus a bevállalósabb fajtának. A New Order pedig elsősorban a pasikat célozza meg, a hatvanas, nyolcvanas és kilencvenes évek felcsapott frizuráival, stílusos kivitelben.

Steve Hogan a Schwarzkopf Professional Essential Looks kreatív igazgatója a következőkkel bocsátotta hódító útjára a kollekciót. „A 2011 / 2012 –es kollekció, négy hihetetlenül változatos divatirányzatot mutat be. Tudjuk, hogy mindenki megleli a neki tetsző szépséget valamelyik trendben.”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások