Közösség

Álljunk össze, mint két kicsi vízcsepp

7994

Kos

A Mars bolygó a te kozmikus barátod. Közöttetek erős kötődés áll fenn. Ez a planéta a kulcsa ennek a sikerekben gazdag hétnek. Minden erődet be kell vetned, hogy jól haladj előre. Természetesen akadályok is állnak előtted. Többek között Holdszünetek hétfőn, szerdán és pénteken tudnak bosszantani. Ekkor csak lassan tudsz haladni, semmit ne hamarkodj el. A Mars mellett még a Merkúr is segít téged. Ravaszságot és ékesszólást kölcsönöz neked.

Bika

Különösen érzéki ember vagy, és becsülöd az élet ínyencségeit. Ezen nem kell változtatnod. Hogy sokáig így maradjon, törődj időnként testi és szellemi jóléteddel, és tegyél is érte. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ne tedd ki magad túl sok stressznek. Ez romba döntheti szép életedet. Ezen a héten három nagyon hosszú Holdszünet lesz. Ezeket el kell fogadnod, tudomásul kell venned, hogy csak lassan tudsz haladni.  Uralkodó bolygód, a Vénusz igen kedvezően áll, általa fontos szerepet játszik életedben a szerelem.

Ikrek

Mars az Ikrek jegyében áll. Óriási energiával tölt el.  Mindez csodálatosan hangzik, nemde? Az egész történetnek azonban van egy hátulütője is: a Mars vakmerővé tesz. Ez pedig ezen a héten komoly problémákat okozhatna, mert három különböző napon is szünetel a Hold. Fontos dolgokat kellene majd elnapolnod.

Rák

Hála a Vénusz szerelmi mágiájának, kedvesedet úgy éled meg, mint másik énedet. Annyira bizalmasak lesztek egymással, mint még soha, és összeolvadtok, mint két összetalálkozó vízcsepp. Ha szingli vagy, hasonló élményben lehet részed: találkozhatsz valakivel, olyan lesz, mint akit szerettél volna. Képzeld el, hogy már együtt vagytok, mint egy házaspár. Akkor megtörténhet, hogy a Vénusz átveszi a többi részét a dolognak, valóban összehoz benneteket, és házasság lehet a dologból.

Oroszlán

Szakmailag ezen a héten nagyot léphetsz előre. Lehet, hogy egy szuper ajánlatot kapsz. Talán sikerül megkötnöd egy jó üzletet. Az is lehet, hogy nyereséges lesz a befektetésed. Mindenesetre az Uránusz, a Szaturnusz, a Merkúr és a Mars kedvezően fényszögeli az Oroszlán jegyét. Érzelmileg sajnos téliesen hűvös a helyzet. A szerelem máshol jár. Azonban, ahogy ismerlek, ez a legkevésbé sem fog megingatni. Pontosan tudod, hogyan teheted szerelem nélkül is széppé a napodat. Talán még örülsz is annak, hogy van egy kis időd önmagadra.

Szűz

Hétfőn reggel a Vénusz számodra mesésen kedvező helyzetet vesz fel. Lehet, hogy nem érzed mindjárt hétfőn a jelenlétét, de legkésőbb kedden vagy szerdán: napról napra egyre több csillogást fedezel fel kapcsolatodban. Egyszerre egész más, csillogó szemekkel nézed a szerelmet. Ha szingli vagy, itt az esély álompárodat megtalálni. Közelíts nyílt szívvel az új emberek felé.

Mérleg

Egész héten hat a Jupiter a Bika és a Plútó a Bak jegyében, akik barátságos trigon fényszögben kapcsolódnak egymással. Most biztos talajon kell állnod, és egyben nyitottnak kell lenned azzal szemben, ami jönni fog. Légy olyan, mint egy fa, szilárdan földbe gyökerezve, egy koronával, ami hajladozik a szélben és nyitott a változásra. Ezen a héten három Holdszünet is lesz. Ezek alatt ugyan nem lehet olyan jól dolgozni, de annál jobban lehet álmodozni. Ezekben az álmokban sokat megtudhatsz a valóságos életről.

Skorpió

Hétfő reggel a Vénusz belép a Rák jegyébe. Ez számodra azt jelenti, hogy szerelmet érzel, a szíved hevesebben ver, érzékibb lesz a kisugárzásod, szemeid csillognak, és gondolataid állandóan a körül a személy körül forognak, akit a szívedbe zártál. A partneri kapcsolatok ezen a héten kivirulnak, mint a rózsa májusban. Ha szingli vagy, vedd ezt startjelzésnek: azaz most mindenképpen el kell indulj, ne mulassz el egy esélyt sem arra, hogy találkozz azzal az emberrel, akihez tartozni szeretnél.

Nyilas

Három egész napos Holdszünet, és számos pozitív bolygókapcsolat teszik ezt a hetet számodra különlegessé. Állj meg, és nézz magadba: meglepő ötleteid támadnak, sokkal intenzívebben éled meg a világot, mint máskor. Teljesen megbízhatsz intuíciódban. Hasonló csillagállást láthatott Buddha, amikor megvilágosodott. Ezt a boldogságot legintenzívebben a természetben élheted meg. Ott még mélyebben fogadhatod magadba az eget.

Bak

Olyan hatalmas csillagok ritkán vannak, mint ezen a héten. Olyan, mintha a Jupitertől és a Plútótól csupa szerencsesugarat kapnál, és te pont ezek fókuszában állnál: láthatod a saját csodádat. A gondolatnak óriási ereje van, kívánj valamit tiszta szívedből, és az teljesülni fog.  Vigyázz: azok a kívánságok, amelyek mások kárára lennének, nem nyerik el a csillagok támogatását.

Vízöntő

Ezen a héten három hosszú Holdszünet lesz. Különösen a szerdai rendelkezik mágikus erővel. A kozmosz ebben a Holdszünetben hozzád szól. Természetesen ez nem úgy történik, ahogy talán elképzeled, nem fog megjelenni egy égi követ. Embereket választ eszközül, akik életedbe lépnek, és kommunikálnak veled. Hagyd magad meglepni. A Merkúr pedig segíteni fog, ha új terveket akarsz megvalósítani.

Halak

A Vénusz, a szerelem bolygója a vasárnapról hétfőre virradó éjjel belép a Rák jegyébe, ahol már a Nap vár rá. Ebből te húzhatod a legtöbb hasznot. Meg tudod szilárdítani kapcsolatodat, de újra is kezdheted egy másik alapon a kedveseddel. Ha éppen szingli vagy, most a legjobbak az esélyeid, hogy találkozz azzal a személlyel, akit neked szánt a sors. Főleg az első két Holdszünet idején koncentrálj a szerelemre!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások