Mi ez?

Elkártyázta a feleségét

7981

Az ember azt hinné, hogy csak regényekben történhet meg ilyesmi, ott is csak elvétve, az élet azonban rácáfolt erre a teóriára: egy orosz férfi, Andrei Karpov eljátszotta pókeren a feleségét.

Az eset Murmanszkban történt. Miután mindenét eljátszotta, a kétségbeesett férj feleségét, Tatianát ajánlotta fel ellenfelének, Szergej Brodovnak. Miután elvesztette a játszmát, Szergej követelte a nyereményt, ám az asszonynak is volt néhány keresetlen szava felelőtlen férjéhez. Sőt, felháborodását nemcsak verbálisan fejezte ki, hanem sokkal egyértelműbb módon: elvált Andreitől. „Megalázó helyzet volt és teljesen megszégyenített ezzel. Amikor megtette, azonnal tudtam, hogy el kell hagynom őt.” – nyilatkozta egy orosz napilapnak.

A történetnek azonban ezzel nincs vége, sőt az igazi poén ezután következik: a válás után Szergej és Tatiána összemelegedtek, sőt hamarosan össze is házasodtak. „Szergej nagyon jóképű és vonzó férfi, és nagyon boldog vagyok vele, és azt hiszem, ez akkor is így lenne, ha nem nyert volna meg pókeren.” – kommentálta az esetet az asszony.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások