Közösség

A világ a kezedre játszik

7966

Kos

Mondjuk úgy: fele-fele. Ez azt jelenti, hogy ezen a héten a pozitív és negatív befolyások kiegyensúlyozzák egymást. Kellemetlen hatású a Nap és Plútó szembenállása, ami azt a hajlamot váltja ki belőled, hogy feketébben lásd a dolgokat, mint amilyenek valójában. Ehhez járul még két Holdszünet, amelyek megviselnek. Ez volt a negatív oldal. Pozitív ezzel szemben Vénusz és Mars, akik nemcsak kibékítenek minden kellemetlenséggel, de nagy örömöt is szereznek neked, és a Hold, aki lágy oldalát fordítja feléd.

Bika

A hét a te jegyedben álló Holddal indul. Ez azt jelenti, hogy a világ a kezedre játszik. Légy felkészült érdekes találkozásokra, melyek hasznosak lesznek a számodra. Kedden Plútó lép színre. Most izgalmasabb időkre kell felkészülnöd. Most biztosan nem csak nyugodt és kényelmes, hanem tele lesz meglepetésekkel, és kihívásokkal. A hét két hosszú Holdszünetet is kínál. A csütörtöki biztosan nem lesz kedvedre. A szombati talán jobban fog passzolni.

Ikrek

Valóban nincs okod arra, hogy panaszkodjál: Vénusz, a legszebb az összes bolygó között, a te jegyedben jár, és minden napodat megédesíti. Mars is szolgálatodra áll, erőt és lendületet ad. A Nap mindenesetre a Rák jegyében időzik, két igazán hosszú Holdszünet, valamint pénteken Újhold lesz. Mindent egybevéve azt lehet mondani, hogy csak lassan tudsz előrejutni, másképpen kifejezve minél lassabban csinálod a dolgod, annál hamarabb éred el a célod.

Rák

A Nap a te jegyedben áll. Alapvetően tehát abból indulhatsz ki, hogy minden úgy fog menni, ahogyan kívánod. Mivel Merkúr péntekig bezárólag a Rák jegyében marad, biztos kézzel is rendelkezel ahhoz, hogy véghezvigyél valamit. Mindenesetre két hosszú Holdszünettel is meg kell birkóznod. Az egyik a hét közepén lesz, és biztosan problémát fog jelenteni, ha dolgoznod kell. A másik szombaton lesz. Remélhetőleg nem lesz gondod azzal, hogy lassabban haladj előre ennek idején.

Oroszlán

Bár a Nap egy hete a Rák jegyében áll, és hozzá kell szoknod az ehhez kapcsolódó lassúsághoz, Vénusz és Mars támogatásának hála, meglehetősen jó esélyeid vannak. Mégis azt tanácsolom, alkalmazkodj a Naphoz, haladj lassabban, és ne tégy túl sokat. Így sikert fogsz elérni. Magánéletedben közel s távol sehol semmi korlátozást nem látok. Vénusz szerencsés szextil fényszögben áll. Ez annyi, mint egy garancia egy kielégítő szerelmi életre.

Szűz

Mivel a Nap a Rák jegyében áll, nem kell aggódnod magadért. Ami céljaidat és szándékaidat illeti, megbízható stílusoddal jól haladsz előre. A Nap mindenesetre felébreszti érzelmeidet. Amikor pedig csütörtöktől a Hold a te jegyedbe lép, szinte elárasztanak az érzelmek: harag, bosszúság, sebezhetőség, de természetesen az öröm és a szeretet is. Egy bizonyos fokig ez nagyon szép lehet. Az extrém formáktól azonban inkább tartózkodjál!

Mérleg

A Nap és Merkúr a víz elemű Rák jegyében állnak. Vénusz és Mars ugyanakkor a levegő elemű Ikrek jegyében találhatóak. Ha ezt a két energiát – víz és levegő – összevegyítjük, sajátos keverék keletkezik, valami lüktető, gyöngyöző, egy pohár pezsgőhöz hasonlítható. A baráti közelség, a kölcsönös elismerés és a szerelem jele. Számodra is azt jelenti, hogy ezen a héten kapcsolataid szívélyesebbé válnak, és vidámság lesz úrrá rajtad.

Skorpió

A Nap kedvező szögben áll a te jegyedhez, és nagyon pozitív kapcsolatot vesz fel fel Plútóval is. Különösen kedden mágikus erőkkel rendelkezel. Tegyél ezért minden fontos dolgot erre a napra: lehet, hogy fontos iratot kell aláírnod, vagy hosszabb ideje halogatsz egy fontos megbeszélést. Az is lehet, hogy szerelmedet szorosabban magadhoz kötheted egyszerűen azzal, hogy ezt a napodat vele töltöd el. Még akkor is erősödik kapcsolatotok, ha csak gondoltok egymásra.

Nyilas

Ez a hét arról szól, hogy életedet a biztos talajra állítod. Ez azt jelenti, hogy ne szaladgálj száz vagy még több ötlettel fel és alá, hanem valósítsd meg azt, ami fontos, és épkézláb ötlet. Ismerlek, gyorsan beleugrasz mindenbe, ez is az, ami annyira szeretetreméltóvá és kedvessé tesz. Most azonban Jupiterrel, uralkodó bolygóddal a föld elemű Bika jegyében és egy Nap-Plútó szembenállással lépésenként kell haladnod, és meg kell maradnod a szilárd talajon.

Bak

Vannak ennek a hétnek olyan napjai, amikor mi sem szebb, mint egy pohár vörösbor mellett válogatni a TV-csatornák műsorai között. Esetleg egy kristálygolyó előtt ülsz és tarotkártyákat vetsz, mert tudni szeretnéd, mit hoz a jövő. Esetleg elolvasol egy regényt, amit akár te is írhattál volna. Így vagy úgy, ezen a héten nagyon boldog leszel. Amíg mások sorsukon siránkoznak, te csak bölcsen mosolyogsz. Az ok: Jupiter és a Nap sugároznak rád.

Vízöntő

Vénusz és Mars az Ikrek jegyében állnak, és rád sugároznak. Ezáltal legsajátabb energiád, úgy is lehet mondani születési jogod, rendeltetésed nagyon erős lesz. Már reggel azzal az érzéssel kelj fel, hogy ez a nap a tiéd, számodra teremtődött. Engedd, hogy egész nap ez az érzés vigyen magával. Este elalvás előtt még egyszer ébreszd fel magadban ezt az érzést, hogy otthon vagy önmagadnál, saját birodalmadban, energiameződben.

Halak

Te egy nagyszerű ember vagy. Ez nem is kérdés. Mélyen érzel, hű vagy, megbízható, és utolsó ingedet is odaadnád annak, akit szeretsz, viszont nem vagy mindig realisztikus. Néha beképzelsz magadnak dolgokat. Ez különösen akkor kellemetlen, amikor kapcsolatokról van szó. Például előfordul, hogy drasztikus képekben látod, mi minden történhetett meg, csak azért, mert kedvesed elkésett. Ezen a hibádon dolgozhatsz a héten. Plútó segítségével tisztábbá és realistábbá válhatsz.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások