HotCot

Péntek este Stylewalker!

7933

Itt a nyár, a jó idő, így június 17-én ismét itt a nyári Stylewalker Night, mostantól a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként, ahol este héttől egészen éjfélig csatangolhatnak a divatrajongók az V. kerület zegzugos utcáiban, design kincsek után kutatva. A két éves múltra visszatekintő design buli hamar az érdeklődésközéppontjába került. Az esemény bebizonyította, hogy a magyar divattervezők világa közelsem olyan zárt, mint ahogy azt gondolnánk. A Stylewalker Night lényege, hogyfelhívja a figyelmet a magyar iparművészek munkáira, és megmutassa, hogy az általuk készített termékek a hétköznapokban is hű társaink lehetnek, és egy tervezői ruha vagy kiegészítő, egy-egy design lakberendezési tárgy beszerzése nem csak a felső tízezer kiváltsága.

Egy bolt a sok közül: Az Esztille Stúdió (Fotó: Neményi Márton)

Nem véletlen, hogy az idei évben Belváros-Lipótváros Önkormányzata támogatást nyújtva a rendezvény mellé állt. A kerület kiemelten fontosnak tartja, hogy a minőségi, magyar tervezők termékeit áruló kisebb üzletek egyre népszerűbbé váljanak az itt élők és a turisták körében egyaránt. A Jövő Városa egy sokszínű, izgalmas városrészt jelent, melyet élettel, tartalommal töltenek meg az olyan kezdeményezések, mint a Stylewalker Night. Az este során az érdeklődők több órán keresztül élvezhetik a boltok áltak szervezett programokat, részt vehetnek a nyereményjátékokon, valamint beleshetnek a kulisszák mögé is, személyesen is megismerkedhetnek a tervezőkkel. A rendezvény másik fő célja, a kortárs képzőművészek támogatása, így számos üzlet kiállításokon keresztül ad lehetőséget a bemutatkozásra.

Június 17-re két újabb résztvevővel bővült a résztvevők sora. Makány Mártát talán senkinek sem kell bemutatni, hazánk egyik legismertebb divattervezője. A Black Box pedig idén nyílt a hazai kortárs tervezői üzletek újabb színfoltjaként. Az este nem múlhat el a Uniquebudapest vezetett túrái nélkül, ahol rengeteg érdekesség hangzik el a Belvárosról és Budapestről. Ráadásul az első helyszínről, Makány Márta Showroomjától riksások szállítják a résztvevőket a következő állomásra. Indulás: 19:30 Ferenciek tere (Petőfi Sándor utca felől) A 20%-os kedvezmény természetesen most is él egész este, és aki összegyűjti öt üzlet matricáját, még egy hétig kedvezményesen vásárolhat, ráadásul egy pálinka erejéig a Nobilis Pálinka vendége. Továbbá az ajándék pálinkát azok is élvezhetik, akik 2500 Ft felett vásárolnak egy üzletben.

A részletes programot a rendezvény honlapján találjátok meg.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások