Szépség

Elhalt hámréteg, nyugodj békében!

7860

Állítólag a bőr megújulásához elengedhetetlen, hogy időről időre különböző kozmetikai készítményekhez nyúlva leradírozzuk magunkról az elhalt hámsejteket. Kételkedők és bizalmatlanok vagyunk, így mi magunk teszteltük a jótékony hatást, ráadásul házi kotyvasztású csodaszerekkel!

A bőrradír serkenti a vérkeringést, az elhalt hámsejteket eltávolítva selymessé és puhává varázsolja a bőrt, elősegíti a sejtmegújulást. A tények ugyan bizonyítottak, de ennek ellenére megengedtem magamnak azt, hogy kételkedjek, teszteljek, bizonyítsak, és ha már lúd, legyen kövér! Házilag készítettem néhány bőrradírt, hogy garantáltan természetes anyagokkal pezsdítsem fel bőrsejtjeimet és megtudjam, valóban hihetek-e az ígéreteknek.

A természetes szépségért

A teszthez ideális alany vagyok:

  • érzékeny a bőröm, így nem kenhetek magamra akármit
  • a bőrradírral az elmúlt pár évtizedem alatt mindössze kétszer kerültem közelebbi kapcsolatba, az is tiszavirág-életűnek bizonyult
  • kellőképpen bizalmatlan vagyok ahhoz, hogy ne higgyek az interneten tett ígéreteknek
  • a bizalmatlanságomhoz lelkesedés és kíváncsiság is társul, ráadásul nagyobb mennyiségben

Lássuk mindezek tükrében, mit sikerült alkotnom és milyen tapasztalatokkal…

„Uramatyám” bőrradír

Az olívaolaj és barna cukor párosításából keletkezett bőrradír keresztanyja és tesztelője is lettem egyben, ugyanis a lelkes összekavarás után „Uramatyám!” felkiáltásokkal kentem fel bőrömre. Míg a nedvességre éhező bőröm az olajat beszippantotta, addig a cukor többsége kopogva landolt a kád alján, természetesen serény masszírozó mozdulataim hatására. Először attól tartottam túl zsírossá válik a bőröm, utána attól, hogy sohasem mosom le magamról az olajat, végül attól, hogy kudarcba fullad a teszt. Mindegyiket megcáfolva az eredmény valóban tiszta, puha és ragyogó bőr! Bár mindenhol azt írják, a bőrradírozás után ajánlott a testápoló-használat, az „Uramatyám” bőrradír esetében ez elkerülhető. Hatását még napok múlva is éreztem a bőrömön!
Eredmény:
négy és fél pont!

Ha kíváncsi vagy még több házi bőrradírra és a tapasztalatokra, kattints a Donna.hu-ra!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások