Közösség

Ja, és szex is lesz

7851

Mi történik akkor, ha az őrült stílusáról is ismert Kolin zenekar összeboronálódik a nem kevésbé eszement MÁS tervezőcsoporttal, akik befűznek még néhány eszement arcot? Valószínűleg valami olyasmi, amihez sokaknak nincs gyomra, megint mások pedig rajonganak érte. Akik az utóbbi csoportba tartoznak, azok készüljenek egy elvetemült divatéjszakára, ahol lesz klippremier, divatbemutató meg szex is – legalábbis a nem kevésbé őrült sajtóanyagból ennyit tudtunk meg. A LUXY névre keresztelt divateseményen egyrészt felvonultatja kollekcióját a MÁS és a B.KUND , másrészt a Kolin is bemutatja új lemezét.

MÁS + Ív&Candie + Oltai Kata

A MÁS 2011-es nyári kollekcióját a nyári fesztiválok, a fülledt és átvirrasztott balatoni éjszakák ihlették. A ruhák és kiegészítők színei, különleges aszimmetrikus szabásvonalai, saját tervezésű mintái ilyen felhőtlen és izgalmas nyárra születtek. Ilyen darabokat csakis hasonlóan fülledt zenére lehet bemutatni.

MÁS + Ív&Candie + Oltai Kata

Itt jön a képbe a Kolin, amely nemcsak a ruhákat, hanem új lemezét, az Arielt is bemutatja a Merlinben. Akinek eddig még nem eléggé kaotikus a dolog, annak csak annyit, hogy a lemezbemutató extrája nem csak a divatbemutató, hanem a Mountain King dalhoz készült videoklip is, amely Magyarország első 3D klipje. „A helyszínen felállított Kolin standnál megvásárolható az első lemez kivételes, akciós áron, és az első Kolin motivációs tárgy, a fejpántba épített 3D szemüveg is. Ja, és szex is lesz” – írják a szervezők. Majd meglátjuk.

L U X Y - luxury trash fashion event at MERLIN

Időpont: 2011.06.03., kapunyitás: 21.00. Helyszín: MERLIN. Jegy// elővételben 1500 forint / 1800 forint. Az esemény Facebook-oldaláért KATT IDE!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások