Divat

Beyoncé orgiája

7842

A héten mutatták be Beyoncé legújabb, Run the World (Girls) című számához forgatott klipjét, amelyről a szemfülesebbek már régóta tudják, hogy kész divatorgia lesz. A sejtés beigazolódott, a klip majdnem mindegyik snittjében egy-egy couture kreálmány tűnik fel a legnagyobb tervezőktől.

A klip Alexander McQueen 2010-es őszi kollekciójának egyik vörös és aranyszínű darabjával indul, amelyhez az énekesnő ugyanabból a kollekcióból származó cipőt visel.

A bármelyik madár idegbeteg násztáncának beillő performansz során Beyoncé egy Norma Kamali ruhát visel, amiről nem találtunk képet. Ennél sokkal kisebb, de annál hatásosabb szerephez jutott Riccardo Tisci káprázatos munkája, a Givenchy 2011-es tavaszi kollekciójából. A hiénák bevetése sokkal eredetibb, mint az oroszláné az elején.

A drága darabokat nem sajnálták bevizezni sem. Az énekesnő egy fekete Jean Paul Gaultier haute couture alkotást visel, amikor hátulról nekizúdítanak több kádnyi vizet. (Van egy sejtésünk, hogy a jelenetet nem egyszer vették fel...)

Az énekesnő sosem tudta megtagadni szarka énjét, ez kiderül a klipből is, amelynek egyik jelenetében tetőtől talpig aranyba öltözik. A magasított nyakú, csillogó arany lemezkékkel borított Gareth Pugh ruha és a hozzá választott bumfordi cipőépítményre egyszerűen nem találunk szavakat.

Ennél nüansznyival visszafogottabb a klip két záróruhája. Az egyik egy sárga Emilio Pucci ruha a 2010-es tavaszi kollekcióból, amely nem hagy nagy teret a képzeletnek, hiszen mind a dekoltázs, mind a felsiccelés látni enged mindent, amit csak kell.

Ehhez a ruhához Beyonce Sergio Rossi gladiátor szandált visel. A klip végén látható ruha szintén Emilio Pucci érdeme.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások