Közösség

Restyling – csak bevállalósaknak

7819

Szombaton a Gödör körül minden a divatról fog szólni, hiszen akkor rendezik meg a Follow Me! – Street Fashion Budapest gigadivatbemutatót, amelyet számos egyéb program kísér. Meglepetésprogramként mi is beszállunk egy újabb Cotcot Restylinggal. Segítségünkre lesz a Soulist Team (Stefler Márton - fotós, Benke Éva - mesterfodrász, D. Horváth Blnaka - stylist, Székely Éva Andrea - sminkmester), akik az előző átalakítást is végrehajtották.

Figyelem! A helyszín ez esetben a Gödör lesz, így sok ember szeme láttára történik a fotózás és az átalakítás is, ezért szigorítottuk a részvételi  feltételeket. Mielőtt jelentkezel a játékra, gondold át ezeket, és csak utána nyomd a lájkot itt!

A sorsolás időpontja 2011. május 18. (szerda) 12:00!

A játék feltételei:

  • A Cotcot Restyling #3 a Follow Me! rendezvényhez kapcsolódó program, így az átalakítás időpontja 2011. május 21. 16:30-19:30, helyszíne Budapest, Erzsébet tér (Gödör). Csak azok jelentkezzenek, akik az adott időpontban és helyszínen száz százalékosan ott tudnak lenni.
  • Mivel az átalakítás és a fotózás nyitott helyszínen zajlik, a nyertesnek vállalnia kell, hogy az átalakításának több száz ember lesz tanúja. (Természetesen nem minden részlet zajlik a széles publikum előtt.)
  • A részletek megbeszélésére csak néhány napunk van, ezért a nyertesnek a lehető legrövidebb időn belül le kell adni a méreteit és el kell küldenie magáról egy egész alakos fényképet, hogy a csapat fel tudjon készülni az átalakításra.

A Cotcot Restyling többi játékszabálya nem változott, azokat olvasd el ITT!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások