Divat

Tuti páros nyárra!

7809

Harsogó sárgák, üvöltő pinkek, sercegő kékek, csupa izgalmas színnel találkozhatunk az idei szezonban. Azt azonban senki nem mondta, hogy újra úgy kell hódolnunk nekik, ahogy a nyolcvanas években. A neonszíneket idén a semleges színek adagolásával csendesíthetjük ízlésünknek és a 2011-es tavaszi-nyári trendeknek megfelelően.

Ha bírod a lórúgásnyi dózist a harsányságból, akkor ne spórolj a színekkel, sőt keverheted is őket, de azért vicceld meg a sok-sok neont egy kevés neutrálissal. Ha tetszenek a harsány árnyalatok, de tartasz az erejüktől, vagy nem szereted a túlzott feltűnést, akkor hígítsd nyugodtan addig, amíg el nem éri a kívánt hatást. Öltözhetsz akár tetőtől talpig bézsbe vagy szürkébe, egy öv, egy táska vagy egy cipellő erejéig nyugodtan bevállalhatod a rikító őrületet.

Image fotó piros háttérrel: Kepp Showroom 2011 tavasz-nyár. Sárga felső + bézs nadrág szett: Zara. Smink jobbra fent: MAC. Napszemüveges lány: Cacharel. Pánt nélküli ruha: H&M. Táska: Mango. Körömlakk: Essence You Rock! trendkollekció (2011. júliustól). Szandál: Promod.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások