Szépség

Turbósított loknik

7810

A 2011-es tavasz és nyár egyértelműen a hetvenes évek hippihangulatában telik. A megszámlálhatatlanul sok közül ez az egyik legerősebb trend, amely nemcsak színekben és formákban, hanem például a frizurákban is visszahozza a Charlie angyalai uralta évtizedet.

Cheryl Cole, Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore

Így tett például Sarah Jessica Parker vagy Cheryl Cole is, akik az elmúlt hetek egy-egy vörös szőnyeges eseményén méretesre tupírozott hajjal jelentek meg. Nos, első pillantásra kicsit ijesztő ez a hajrengeteg, de valószínűleg az elmúlt években divatos hajvasalási és egyenesítési hullám valamint a természetességre törekvő trend miatt szokatlan a szemnek ekkora sörény. Drew Barrymore néhány éve próbálkozott egyébként ezzel, de akkor nem talált követőkre.

Kate Middleton, Farrah Fawcett, Rachel McAdams

Ennek a trendnek sokkal visszafogottabb változataival is találkozni manapság. Kate Middleton hercegnős hullámaival lassan az őrületbe lehet kergetni a fodrászokat, akik valószínűleg minden második hosszú hajú vendégüktől azt halják, hogy olyan hajat szeretnének száríttatni, mint amilyen Kate-nek van. Ugyanakkor Rachel McAdams vagy Elle Macpherson is rajonganak a tupíros, gigantikus hullámokból álló frizurákért, amit egyébként nem is olyan bonyolult elkészíteni.

A legfontosabb - azon kívül, hogy elég hosszú a hajad - a volumennövelés, amelyhez használj dúsító készítményeket. Fontos tovább, hogy a frizurakészítés előtt szert tegyél hatalmas méretű hajcsavarókra, amelyek a dinamikus loknikat adják a hajnak. Amikor megszáradt a hajad és kiszedted belőle a csavarokat, fújd át még egyszer az egészet hajlakkal, majd hajtsd előre a fejed és rázd szét a tincseket. Óvatosan át is fésülheted. A töveket finom tupírozással emelheted meg.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások