Közösség

Készülj az év divateseményére!

7803

Gigantikus divatbemutató. Száz civil modell. Számtalan divatos program. Stílusos emberek, jó hangulat. Mi kell még ahhoz, hogy egy vérbeli divatmán otthon érezze magát? Alig több mint egy hét múlva rendezik meg a Follow Me!-t a város szívében.

A Gödör lépcsője, amit rendszeresen a város kifutója névvel illetnek a fővárosiak, május 21-én Közép-Európa legnagyobb szabadtéri divatbemutatójának helyszínévé változik. A divatshow-n azok a lányok és srácok lesznek a főszereplők, akik valamikor feltöltötték a fényképüket a Street Fashion Budapest oldalra, majd kiválasztotta őket a bloggerekből álló zsűri, hogy a 100 legstílusosabb feltöltő között ne csak online, hanem offline színtéren is megmutathassák a stílusukat.

Bár a Follow Me!-re keresztelt rendezvényen a divatbemutatóé a fő hangsúly, azért számtalan divatos programba futhattok bele, ha eljöttök a Gödörhöz. Lesz például stylist villámtalálka, két kerekasztal-beszélgetés is, amelyen a street fashion jelenség, illetve a trendek lesz a téma. Az egész rendezvény alatt a Maybelline szakemberei adnak sminktanácsokat, és folyamatosan zajlik a street fashion fotózás is a Street Fashion Budapest, a mashKULTURE Juicy, a Style & Budapest, az OurStyle, a Cyclechic.hu és nem utolsósorban a Cotcot stílusvadászai által, szóval halászd elő a legvagányabb szettedet, és mutasd meg magad a kameráknak! Ne feledjük a street fashion fotókiállítást se, ahol az eddigi legjobb fotókat válogatták ki az említett oldalak fotósai.

Időpont: 2011. május 21.

Helyszín: Gödör

Programok:

17:00-17:45 – Street fashion kerekasztal-beszélgetés

18:00-18:45 – Trend kerekasztal-beszélgetés

19:00-19:15 -  Intelligens textilek workshop bemutató

17:45-19:30 – hg.hu Stylist Villámtalálka

17:00-19:30 – Maybelline sminktanácsadás

20:00 – Street Fashion Budapest bemutató

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások