Szépség

Salma Hayekkel az öregedés ellen

7789

Egy ideje Salma Hayekkel kapcsolatban csak néhány márkanév és kampánykép jut eszünkbe. A mexikói származású sztár inkább a plakátokon és a partikon tündököl, mint a filmvásznon.

Azért nem kell sajnálni a tüzes szemű sztárt, hiszen hiába van csilliárdos férje és egy gyönyörű kislánya, akivel állandóan foglalkozhatnak, inkább egy másik gyermek születésénél bábáskodik. A színésznő ugyanis a hírek szerint jövőre jelentkezik saját beauty márkájával. Ezzel pedig Salma a szépségipar nagylexikonában is külön szócikket kap, hiszen ő az első híresség, akinek nemcsak egy parfümje, hanem teljes márkája lesz.

Nem hiába vonult hát vissza a filmezéstől. A gyerekvállalás csak az egyik oka volt annak, hogy három évvel ezelőtt nemet mondott a rendezőknek. A színésznő elmondta, hogy a márkát a nagymamája készítményei ihlették. A Vichynél tanult kozmetológus nagymama ugyanis maja és amerikai őslakosok által használt szokatlan, természetes összetevőket használt fel a készítményekhez. A színésznő márkáját Nuance néven dobják majd piacra, hajápoló, bőrápoló termékeket is találhatunk majd a felhozatalban, és egyes források szerint természetesen a ránctalanító termékek sem hiányoznak majd. A készítmények árát körülbelül 8 és 20 dollár között célozzák be, és ha Magyarországra nem is vezetik be, az interneten biztosan hozzájuk lehet majd jutni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások