Divat

Miniatűr stílusikonok

7783

Akkor, amikor a gyerekek 13 évesen már sztárdivatbloggerként élhetik mindennapjaikat és 11 évesen a legnagyobb világsztároknak kreálhatnak ruhákat,  akkor 5 évesen stílusikonnak lenni nem olyan nagy kunszt. Ehhez ugyanis nem kell tudni sem írni, sem olvasni, ahogy varrógépkezelési ismeretekre sincs szükség, de még a cérnát sem kell tudni befűzni a tűbe. Amire viszont szükség van, az egy divatos és lehetőleg pénzes anyuka, egy még pénzesebb apuka és olyan környezet, ahol a divatozást már a pólyában el kell kezdeni. Akinek eddig nem esett le, Tom Cruise és Katie Holmes kislányára utalunk elsősorban, akit 2009-ben a legstílusosabb celebcsemetének választottak meg, most pedig a brit Glamour magazin legstílusosabb felnőttjeinek listáján szerepel.

Ez aztán a karrier ötévesen! Ráadásul úgy, hogy Katie Holmes rajta sincs a listán. Pedig neki nagy szerepe van abban, hogy Suriról az egész világ beszéljen. A kislány már kétévesen maga választotta ki nemcsak a saját gardróbjának a darabjait, hanem azt is, hogy Tom Cruise felesége milyen ruhában jelenjen meg különböző vörös szőnyeges eseményeken.  Olyan tervezők darabjait hordta, amikről sokan még felnőtt fejjel is csak álmodozhatunk. És a magassarkú história! A fél világ fennakadt azon, hogy a kislány már három évesen magas sarkú cipőt visel, amit egyébként azóta is rendszeresen látni a lábán. Most pedig olyan sztárokat utasított maga mögé az ötvenes listán, mint Keira Knightley, Katy Perry vagy Sarah Jessica Parker. Vajon hogyan lehetséges ez?

Mindenesetre Suri Cruise nem az egyetlen, akit nyilvántartanak a stílusos gyerkőcök között. Ott van, ugye, Madonna lánya, Lourdes, akit azért már nem igazán lehet miniatűrnek nevezni, hiszen már nyurga kamaszkorban van. Azt leszámítva, hogy a szemöldökét még mindig nem szedi és akut szemceruza-függésben szenved, el kell ismerni, hogy mesterien borítja magára a ruhásszekrény tartalmát. Millió olyan kiscsaj kergetheti az őrületbe az anyját ezzel a csöves stílussal, akiknek Lourdes a minta.

Romeo Beckham sem panaszkodhat. Egyrészt olyan génállománnyal, mint amit David Beckhamtől örökölhet az ember, már születésekor nyert ügye van a csajoknál. Egyedül a testvérei, Brooklyn vagy Cruz Beckham okozhatnak majd galibát egy-egy csajügyben. Ráadásul a mama az egyik legfelkapottabb divattervező mostanában  - legalábbis a hírességek között, de még a hangsúlyosabb divatmagazinok is megengednek maguknak egy-egy dicsérő megjegyzést. Ezek után nem csoda, ha szuperstílusosak a gyerkőcök is.

Willow Smith is megér egy misét, hiszen a színészcsemetéből alkalmi popsztárrá változott hölgyemény Lady Gaga trónjára kíván törni. Legalábbis nagyon úgy néz ki. Ami viszont Gagának zsigerből jön (legalábbis úgy tűnik), azt Willow Smith-nél mértani pontossággal megtervezték. Hiába, ilyen ez a kiskamaszokat megcélzó popbiznisz! Pazar cuccok, színek és vidámság.

Zene és divat: ezeket szívta már az anyatejjel magába Kingston Rossdale, Gwen Stefanie és Gavin Rossdale elsőszülött fia, akinek – legyünk őszinték - még a szeme sem áll jól. Igazi miniatűr glamrock bandita.

A futottak még kategóriába tartozik Nicole Richie kislánya, Harlow és Jessica Alba kislánya, Honor is. Rajtuk nincs semmi rendkívüli, egyszerűen csak csinosak és szépek.

Honor, megint ő és Harlow

A Brangelina páros szakajtónyi gyereke közül ketten vannak, akiknek a stílusát érdemes taglalni. Az egyikük Zahara, akit igazi kis nőciként színes ruhácskákban, szoknyákban, kislányokhoz „illő” ruhában kapnak lencsevégre a fotósok. Vele ellentétben Shiloh-t rendszeresen az a vád éri, hogy úgy öltözködik, mint egy kisfiú, ami további találgatásokra adhat okot, de ezeket általában senki nem írja le.

Nyilván azért, mert az még nem jelent semmit, ha egy ötéves kislány nem magassarkúban és Burberry kabátban tipeg az anyja mellett, hanem a laza, lezser cuccokban érzi jól magát. Azért kíváncsiak lennénk, hogyan zajlik a reggeli felöltözés a Jolie-Pitt - vagy bármelyik, stílusos gyerekkel teli - házban.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások