Étel+Ital

Tökéletes sütemény? (X)

7766

Kutyuljuk, kavarjuk, sütjük, töltjük, kenjük, órákig pepecselünk vele a konyhában, és bár az íze fantasztikus, a végeredmény szétcsúszik, szeletelésnél a töltelék szétfolyik… Mi pedig fáradtan és elkeseredve roskadunk össze, hogy már megint nem úgy sikerült a nagy mű, ahogy szerettük volna.

A jó hír, hogy egy magyar találmánynak köszönhetően búcsút inthetünk ezeknek a gondjainknak. Létezik ugyanis olyan sütőforma, mellyel nemcsak hogy egyforma nagyságú torta- vagy süteményszeleteket készíthetünk, de még a töltelék se fog idő előtt kibuggyanni belőlük. Nevezetesen a Zila Tortaforma, melyet Zila László cukrászmester fejlesztett ki 25 év tapasztalatait sűrítve annak megalkotásába.

A többszörösen ellenőrzött, a magyar élelmiszerminőségi előírásoknak megfelelő szilikonforma és a hozzá tartozó acélkarika különlegessége abban rejlik, hogy segítségükkel valóban egyenlő szeletekből álló tortákat, süteményeket készíthetünk, melyeket ráadásul folyékony öntettel is minden gond nélkül megtölthetünk. Továbbá nemcsak sütéshez használhatjuk a formákat, de jeges finomságokat is készíthetünk velük, melyek minden bizonnyal üdítően hűsítenek majd a nyári melegben.

Jelenleg 8 és 12 szeletes tortaforma, 25 kockából álló szögletes és 40 darabos, kis háromszög alakú sütemények készítésére alkalmas forma kapható, akár szettben is, melyekhez a Zila Tortaforma alkalmazási területeit bemutató és számtalan ínycsiklandó sós és édes finomság receptjét tartalmazó DVD is jár, hogy bárki cukrászmesterré válhasson, és tökéletes süteményekkel kényeztethesse az ismerőseit, családtagjait.

Zila Tortaforma

Zila Kávéház és Étterem

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások