Szépség

Legyél gyönyörű májusban (is)!

7755

Májusban aztán visszavonhatatlanul itt van a tavasz, amely magával hozott néhány izgalmas újdonságot is. A tavaszi virágok ezerféle árnyalata a sminkmárkák palettáján köszön vissza. Itt vannak a nyáron hódító, irizáló színek és újra forgalomba került egy hűsítő porpúder is. Ezek a hónap újdonságai.

Maybelline trendsmink

Körömlakkokból sosem elég! Főleg igaz ez akkor, ha szezonváltás van. Most, hogy ezerrel tombol a tavasz, szükség van néhány új és übertrendi színre! A Maybelline nyári sminktrendje a budoár hangulatot idézi meg. A budoár stílus divatirányzatként elsősorban a titokzatos női érzékiség és az erotika által körüllengett sejtelmes báj megjelenítője” – írják a sajtószövegben. Az új kollekció körömlakkjai is ehhez igazodnak. A paletta a semleges árnyalatoktól kezdve a rózsaszíneken át az irizáló kékekig terjed.

Maybelline lakkok a budoár színtrend jegyében

Hogy a budoár mellé egy kis futurisztikus hangulatot is csempésszünk a nyárba, arról az Essence gondoskodik. A márka ugyanis holografikus hatású testolajjal rukkolt elő, amelyet azért holografikus szájfénnyel, körömlakkokkal, krémes szemhéjpúderrel is kiegészítettek. A különleges trendkollekció május közepétől vásárolható meg a Rossmann és a Müller üzletekben.

Az Essence nyári kollekciója

Ragyogó felfrissülés

Púder? Nyáron?! Ráadásul olyan, ami frissít? A legújabb technológiáknak köszönhetően ilyen nemcsak a mesében van, hanem nagyon is létezik. Ráadásul májusban már te is kipróbálhatod. A MAC Magically Cool Liquid Powder névre hallgató porpúderéről beszélünk, amely a víz és a pigmentek alkímiai fúziója. A finom pigmentek nemcsak ragyogó arcbőrt biztosítanak, de hűsítően fixálják az alapozót. Az áttetsző púder háromféle visszatükröződéssel kapható: ezüst és pink, rózsás bézs és bronz arany.

MAC Magically Cool Liquid Powder

Színorgia

A Max Factor márka számtalan újdonsággal rukkolt elő a nyári szezonra. Nem is győzzük felsorolni ezeket, a mi kedvencünk a szivárvány ihlette Colour Effect termékcsalád, amely hat különböző terméktípusból áll az alapozótól a színes szempillaspirálig. Az izgalmas, hangsúlyos, telt színek amúgy is a szezon slágerei, úgyhogy mi csak örülünk ennek a bőséges palettának. (Figyelem, a kollekció csak a kiemelt dm-üzletekben kapható!)

A legnagyobb hír viszont az, hogy mostantól jelen vannak online fronton is.  Aki szeretne még jobban elmélyedni a sminkelésben, az keresse fel a Max Factor Facebook-oldalát, ahol újdonságokkal és játékokkal várnak. De ott van a saját Youtube-csatornájuk, ahol a mestersminkesek vezetnek be a különböző trükkökbe, a Max Factor Sminkakadémia blogján pedig a magyarországi hivatalos sminkmester oszt meg érdekességeket.

Védelem

Már áprilisban is gondolnod kell a nap káros sugaraival szembeni védekezésre, hát még májusban. Idén egy új napozócsaláddal is találkozhatunk. Most vezetik be Magyarországra a tavaly századik születésnapját ünneplő Deborah csoport napozó termékeit - egyelőre  hét fajtát. A Deborah Bioetyc napozó termékcsalád "Mediterranean Sun Care Complex" hatóanyagának köszönhetően a kaktuszfüge, kapribogyó és 100%-os olívaolaj kivonatának keverékével szállhatunk szembe a gonosz UV-A- és UV-B-sugarakkal.

 

 

 

 

Megújulás

A hosszú tél végére a bőrünk szinte kiabál a friss vitaminokért, és a téli hidegtől sápadtan és fakón várja, hogy végre feltöltődjön. A Maria Galland Paris egyik terméke pont ebben segít. A SÉRUM HYDRATANT INTENSE 98 egy friss és selymes intenzív hidratáló szérum. A bőrre jutva azonnal kifejti hidratáló hatását, amelyet hosszan érezhetünk, mert a mikrorészecskék fokozatosan szabadulnak fel.
25 ml, 19400 forint

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások