Mi ez?

Mire jó a konyhaasztal?

7748

A fenti kérdésre számos helyes válasz lehetséges, amiknek jó része igencsak távol áll a táplálkozástól, de azt hiszem, viszonylag kevesen vágják rá gondolkodás nélkül, hogy kertészkedésre. Pedig Emily Wettstein szerint erre is lehet használni, és saját tervezésű konyhaasztalával meggyőzően bizonyítja is.

A 25 éves New York-i dizájner egyszerű, ám annál nagyszerűbb ötlete diófából készült, és egy kivehető ültetőedényt tartalmaz, melybe a legkülönfélébb növényeket telepítheti a boldog tulajdonos. Akinek például gondot okoz a cserepes fűszernövények elhelyezése, az egyszerűen beletelepítheti őket a konyhaasztalba, és máris szert tett egy mini fűszerkertre. Akkor is jó szolgálatot tehet, ha a búzafű megszállottjává vált valaki és szeretné, ha mindig kéznél lenne az életelixír. Persze, aki kevésbé pragmatikusan gondolkodik, és egyszerűen csak ütős asztaldíszre vágyik, az is megtalálja a számítását.

Természetesen aki kisállatot tart, annak nem árt alaposan megfontolni ezt a bútorcserét, hiszen ahogy a mellékelt ábra is mutatja, okozhatnak meglepetéseket a házikedvencek.

Forrás: Beautiful Life

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások