Szépség

Megkritizálták Kate Middletont

7750

Kétmilliárd tévénéző és az örökkévalóságnak szóló fényképek. Ki lenne olyan bátor, aki egy világraszóló esemény előtt nem szeretne inkább profi kezek között szépülni. Mondjuk, Kate Middleton? A pénteki esküvőre ugyanis saját maga készítette el a sminkjét.

Milyen szeretne lenni egy menyasszony a saját esküvőjén? Természetes. Ragyogó. Gyönyörű. A sminkesek szerint nem szabad kifordulni önmagunkból ilyenkor sem, a legjobb, ha saját magunk glamúros verziójává válunk. Ha a hétköznapokon alig sminkeljük magunkat, akkor az esküvőnkön se akarjunk szem- és szájhangsúlyos sminket. Valamennyi festék viszont kell, hiszen a fotókon az erőteljesebb színek mutatnak jól. Kate Middleton betartotta ezt az alapszabályt, a sminkje csak kicsit lett erősebb, mint amilyet általában visel. Ám voltak olyanok, akiknek már ez is túl sok volt. Elsősorban az alsó szemhéj erős kihúzását érték kritikák, ami egyébként lassan Kate védjegyévé válik. A menyasszony szemöldöke is erősebb volt a megszokottnál és az arcán is hangsúlyosabb volt a pír. Összességében mégis üde és friss volt.

Tegyük hozzá, Kate azért nem bízta a véletlenre a dolgot. Az esküvő előtt három vagy négy különórát vett Arabella Preston londoni sminkmestertől. Bár az is igaz, hogy nem ez az első olyan alkalom, amikor kockáztatott. A Mario Testino által fotózott eljegyzési képek előtt is saját maga készítette el a sminkjét.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások