Közösség

Divatos programok hétvégére

7738

Kedves Mindenki! Szerencsére a tavaszi szél magával hozott néhány szuper programot is, amelyekről nem érdemes lemaradnia annak, aki szeretne bulizni, vásárolni, vagy éppen nézelődni.

Pop-up Store a Coinban

Külföldön már nem ismeretlen a pop-up store, azaz a hirtelen felbukkanó, néhány napig látogatható ideiglenes üzletek jelensége. Magyarországon néhány hónappal ezelőtt a Nanushka volt az első, aki pop-up üzletet nyitott, most pedig az OurStyle Boutique próbálkozik meg ugyanezzel. Olaszország legnagyobb üzletlánca, a COIN lehetőséget biztosít a magyar divattervezőknek, hogy megmutassák magukat a Dorottya Palotában található üzletében. A teljes tavaszi megújulás jegyében lesz L’Oréal Paris sminksarok és Hg.hu stylist villámtalálka is.

Időpont: 2011. április 28 – április 30. Helyszín: COIN Áruház, Dorottya utca 6., Facebook-esemény itt.

Fotós: Milos Gazdic. Styling: Füster Anett. Modellek: Benedetta (Attractive Models) &
Margó (Contact Models). Smink: Székely Éva (Soulist). Haj: Klotz Melinda (Soulist).

Ruhacsere parti

Ruhacsere partit szervez Szemes Nóra személyi stylist és Körmöczy Márta, a Pole and Cole blog szerzője. A ruhacsere parti lényege, hogy mindenki olyan darabbal járuljon a helyszínre, ami kicsi vagy nagy, nem áll jó, megunta, és válasszon helyette olyat, ami pont jó, a saját stílusa, és tetszik is neki. A cserebere során Szemes Nóri szakmai segítségét is igénybe vehetitek. Akinek tehát eddig az volt a kifogása, hogy nem tud megfizetni egy személyi stylistot, az most egy megunt ruháért cserébe kipróbálhatja, milyen, ha szakember ad neki tippeket.

Időpont: 2011. április 30. 16:00 - 19:00. Helyszín: Szív Műhely, 1068 Budapest, Szív utca 66. 1. em. 5., kapucsengő: Műhely. Facebook-esemény itt.

Bringás divat és buli

A Critical Masst követően sem kell egyből hazafelé venni az irányt, hiszen a Cyclechic.hu biciklis divatblog és az MTV Switch újra összefogott, hogy megmutassa, hol tart idén a bringázás Magyarországon. A Dürer Kertben lesz biciklis divatbemutató, Én és a Biciklim fotózás, egész éjszaka Bubifesztes filmcsemegék, valamint Dj Izil és Tesco Disco. A rendezvény a kerthelyiségben lesz, a belépés ingyenes!

Időpont: 2011. április 30., szombat, 19:00 – május 1. vasárnap, 4:00. Helyszín: Dürer Kert, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21. Facebook event itt!

Majális a Wampon!

Rendhagyó dizájnpiaccal rukkoltak elő a Wamp szervezői a majális alkalmából. A Gödör mellől újra visszaköltöznek a Millenárisra, ahol hatalmas pikniket szerveznek a ruhák, csecsebecsék és tervezői tárgyak mellé. A pokrócról ne feledkezzen meg senki, a WAMP Spájz gasztrósainak köszönhetően lesznek csokoládék, mézek, lekvárok, sajtok, és minden, ami egybeforrasztja a designt és a gasztrót!

A részletekért katt ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások