Szépség

Jared Leto is eladta az arcát

7737

A Hugo Boss júliusban készül megjelentetni legújabb férfiillatát. Hogy pontosan milyen lesz a parfüm, még titok övezi. Elöljáróban annyit szivárogtatott ki a német márka, hogy nem mással, mint az elképesztően sármos Jared Letóval fogják majd népszerűsíteni az új illatot.

Az ügyeletes szépfiú színészként és vad rockerként is egyaránt sikeres. Hivatása árulkodik arról, hogy mi az, amely az egész életét meghatározta és irányította. Jared úgy nyilatkozott, hogy mindig is az hajtotta, hogy valamilyen módon megcsillanthassa  a kreativitását.

A Hugo Boss új illatát a hozzá hasonló férfitípusnak szánják, egész pontosan ezzel a parfümmel szeretnék a férfiakat arra inspirálni, hogy legyenek minél kreatívabbak az élet minden területén a siker érdekében. Ezek alapján a 30 Seconds To Mars frontembere tökéletes választás. Ezzel a fogással a Hugo Boss valószínűleg nemcsak a férfiakat nyeri majd meg, de a képek a női szíveket is biztosan megdobogtatják. Egyébként a sztárnak nem ez lesz az első megjelenése a divat világában. Korábban már a Dior kifutóján is láthattuk, ahol feltűnő és extrém, szőke mohikán-frizurát viselt.

Az illatról hamarosan többet is megtudhatunk majd, mert úgy tervezik, az elkövetkezendő hetekben fokozatosan árulnak el egyre több és több információt.

Forrás: Independent.co.uk

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások