Divat

Stílusos gyereknevelés

7730

Bár divatblogokkal lassan itthon is Dunát lehetne rekeszteni, még mindig kevés az olyan, amelyiknek a gazdája nap mint nap posztolja, hogy aznap éppen mit vett fel. Persze vannak olyanok, akik ebben is az élen járnak. Szinte művészi módon nyúl a dologhoz Pásztor Teodóra, aki Ruhanaplóban rögzíti a szettjeit. Mások inspirálására tölt fel képeket például a Style & Budapest Mary-je. A The Girl Behind the Fashion Mask bloggerét pedig a teljes hedonizmus vezeti, és nem akadályozza a kritika sem abban, hogy megmutassa magát a világnak.

Olyan énstílus-blogra viszont itthon egyelőre nem bukkantunk, amelyre anyukák töltik fel, hogy aznap épp mit vettek fel, vagy mibe öltöztették a csemetéjüket. Külföldön  sem teljesen letisztult a műfaj, ugyanis anyu stílusblogjában a divatos szetteken kívül a gyerkőcök, a hosszabb-rövidebb bejegyzések, a dekortippek és az idilli családi fotók is jelentős szerephez jutnak. A zabálnivaló, trendi porontyok és egy überstílusos anyuka láttán bizonyításra kerül, hogy a stílus nem hal ki azután sem, hogy a legtöbb időnket ebben az életszakaszban nem feltétlenül a divatblogok bújása, hanem az etetés-altatás-fürdetés szentháromsága tölti ki.

Nagy kedvencünk a Bleubird Vintage blog szerzője, aki a „What We Wore” címke alatt rejtette el a családi divatfotókat. A képeken az egész család látható közösen és egyenként is, talpig trendiben. A blogban egyébként megannyi dekor- és divattippre is rábukkanhatunk. Megéri rákattintani.

Forrás: Bleubirdvintage

Kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni, hát még egy blogot! Nemcsak a blogger Taza, a férje, valamint Elenor nevű kislányuk divatos mindennapjait követhetjük nyomon a The Rockstar Diaries blogon, hanem Kingsley nevű angol bulldogjuk növekedését is figyelemmel kísérhetjük. Szerencsére itt is van bőven helye a divatnak is, úgyhogy az sem marad tartalom nélkül, akit esetleg nem köt le a kutya.

Forrás: Rockstar Diaries

Lizzy unaloműzés miatt kezdett blogolni, amíg a férje a Yankees-meccsek előtt ült, addig ő a klaviatúrát püfölte. Persze, ez csak csúsztatás, igazából szeretett volna egy helyet, ahol megmutathatja a kreálmányait a világnak. Így született a Dear Lizzy blog, amelynek különlegessége, hogy „Csináld magad!” tippeket is kapunk a csinos, kétgyerekes anyukától.

Forrás: Dear Lizzy

Jess, Derek és kislányuk, Rowan idilli és nagyon laza családi életébe kukkanthatunk be a blogon keresztül. Ha épp nagyon vidám, friss, élénk, szeretettől és szerelemtől túlcsorduló hangulatra és nagyon trendi családi képekre és emberekre vágysz, akkor kattanj ide!  Figyelem, függőséget okoz!

Forrás: Keytomytart

Mint ahogyan körülbelül az összes olyan blog is, amelyeket beneveztek a Circle of Moms közösségi oldal  stílusos anyuka bloggereket kereső versenyébe. (Innen válogattunk mi is.) A kedvencekre 2011. május 5-ig lehet szavazni. Utána kiderül, ki a 25 legstílusosabb blogger anyuka.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások