Mi ez?

Te is szagelszívó vagy?

7715

Mielőtt részletesen kifejteném, hogy miért kezdődött új korszak az asztrológiában és úgy általában véve az ezoterikus tanokban, tudnotok kell, hogy ma fogas, rotációs kapa napja van, dohányzóasztal évének mosógép hónapjában – legalábbis a bútorhoroszkóp szerint. Bizony, a bútorhoroszkóp hozta el a már említett új korszakot, és a hagyományos asztrológusok le is húzhatják a rolót, mert egyszerűen korszerűtlenek. Ez van.

Eddig például nem jutott eszembe szagelszívóként tekinteni magamra, ahogy nagyra becsült kollégáimban sem láttam meg korábban egyrészt a másik szagelszívót (ez végzetes hiba!), másrészt a főnöki bőrfotelt. Hát, másképp tekintek ezután önmagamra és a társas kapcsolataimra is, az biztos! De lássuk, miről is van szó.  „Ez a csodálatos szisztéma elsőként mutat rá, hogy a bútorok, illetve egyes ház és ház körüli gépek tulajdonságai összefüggésbe hozhatók az emberek jellemével. 16 bútorjegyet és 9 kiegészítő jegyet tartalmaz a rendszer, és ezek varázslatos együttállásai bizony hihető jellemzéseket alkotnak. Hogy mit szeretnénk ezzel a honlappal? Hogy megismerjétek a Bútorhoroszkópot, és reméljük, hogy viccesnek és szórakoztatónak is találjátok. Reméljük, hogy a mi friss, XXI. századi rendszerünk azoknak is tetszeni fog, akik a hagyományos asztrológiától idegenkednek, és nemsokára mi leszünk az új mainstream a horoszkópok világában.” – fogalmazzák meg ars poeticájukat az oldal gazdái.

A rendszerben mindenki elmélyedhet, a kalkulátor segítségével pedig bárki kiszámíthatja saját maga és ismerősei bútorjegyét. Nem árt azonban az óvatosság, ugyanis én kezdem magam úgy érezni, mintha egy bútorkatalógusban élnék. Jönnek-mennek a szagelszívók és a főnöki bőrfotelek, sőt az előbb egy franciaágy is benézett. Beteg dolog? Naná! Szürreális? Nem kicsit! Lájkoljuk?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások