Lélek

Ezt ígérik a csillagok

7719

Kos
A Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és az Uránusz a Kos jegyében állnak. Ez olyan lesz a számodra, mint egy kozmikus kívánságkoncert. Mit szeretnél? Új kapcsolatokat, vidám flörtöt, vagy a mély elégedettség és kitöltöttség érzését? Egy izgalmas kalandot, vagy nekiindulást egy új dologhoz? Válaszd ki, ezen a héten minden nyitva áll a számodra. Az egyetlen veszély az, hogy túl sokat akarsz egyszerre, túlhajtod magad, és vakmerő leszel.

Bika
A Kos jegyében álló bolygógyülekezet a boldog nyugalmadat lerombolhatja, úgy érzed, muszáj valamit tenned. Bejelentés nélküli látogatók érkeznek hozzád. Ugyanilyen váratlanul jön a kedvesed a te szemszögedből teljesen felesleges kérésekkel. Mit is lehetne tenni?  Legyél barátságos a vendégeiddel, és teljesítsd a kedvesed kérését, így lesz egy kis nyugalmad.

Ikrek
Vajon érzed azt a nyomást, hogy csinálnod kellene valamit? Hogy a semmittevés rossz lelkiismeretet szül? Mindenkinek van ilyen érzése, nálad ez különösen erős. Mégis, a héten minden sikerülni fog. Könnyűnek és súlytalannak fogod érezni magad, mintha szárnyaid lennének. A párkapcsolatodban csodálatos közelség jön létre. Szingli vagy? Ez megváltozhat ezen a héten egyszer és mindenkorra.

Rák
A csillagok nem haragszanak rád. Akkor sem, ha pont most nem könnyítik meg az életedet. Gondolj arra, hogy minden kihívás egyben egy esély is, és az esélyek nem mindig színes, vidám öltözetben jönnek. A csillagok tudják, hogy szívedben hatalmas az erő, a reménység és a hit mindig jó eredményre vezetnek téged. Most is nevess és légy vidám, legyen erős az optimizmusod.

Oroszlán
Csodálatos aspektusok vannak az égen, bárhova is nézel. A csillagok életed színpadán gyönyörű díszletet építettek fel. A darab, amit veled játszatnak mint főszereplővel, a Siker címet kapta. Természetesen komolyan kell foglalkoznod a szerepeddel, a szövegedet ismerned kell, a rossz gesztusokat igyekezz mellőzni, és legyél tekintettel a többi szereplőre is. Fontos, hogy ne becsüld túl magad és maradj szerény.

Szűz
A Nap és a Plútó téged erősítenek. Ezen a héten ez látszik. Nagyobb az önbizalom,  a hajtóerő, és az egészséged is jobb. Teljesen fittnek érezed magad, minden kihívásnak eleget tudsz tenni. Ez azokra a kihívásokra is érvényes, amelyeket a Vénusz és a Plútó szerelemi téren kínálnak fel neked. Különös lesz a hét.

Mérleg
Lehetséges, hogy a Jupiter, a Mars, vagy a Vénusz támogatása miatt telve leszel tettvággyal, lelkesedéssel és jó kedéllyel, amíg más jegy szülöttei a Szaturnusszal vagy a Plútóval veszekednek. A Szaturnusz már régen a Mérleg jegyében áll. A gátakról és frusztráltságról gondoskodik. A Plútó a Bak jegyében masszív nyomás alá helyez. Sajnos a csillagok sem mindig kiegyensúlyozottak.

Skorpió
Mondd csak, milyen az élet csillagok nélkül? Ugyanis ezen a héten sok Skorpió szülött egyéni csillagbefolyás nélkül marad. Mit is jelent ez? Természetesen, a mindenkire ható bolygóenergiák rád is hatnak. Másrész még egy csillagvákuum  is lehetőséget kínál arra, hogy befolyás nélkül a saját dolgodra koncentrálj, felderítsd a saját énedet és kipróbáld, hogy hol vannak a saját lehetőséged határai.

Nyilas
A bolygók simogatják a lelkedet, mindent távol tartanak, ami bosszanthatna vagy csalódást okozhatna számodra. Csupán egy kritikus, a Neptunusz tesz időnként próbára. A hét vége azonban valódi ünnep lesz. A pénteki holdszünet nagy belső nyugalmat ad, ezáltal új erőt is. Szombaton és vasárnap a Mars és a Jupiter majdnem mágikus módon irányítják életedet új pályára. Készülj arra, hogy fontos döntéseket kell hoznod, és jól fogsz dönteni.

Bak
A mozgó Nap és a Plútó segítségét jól tudod majd használni, mert ezen a héten sok aspektus éri a jegyedet. Sajnos lesz, amikor nehézségeid támadnak. Súrlódásokra és zavarokra kell beállítanod magad. De te mindig helyt tudsz állni, nem adod fel, nem dobod oda, és nem engeded el a dolgokat.

Vízöntő
Az utóbbi időben nagyon sokszor kétségbe estél, és azt kérdezted magadtól, hogy mivel szolgáltál erre rá, miért igazságtalan veled a világ? A világ igazságos veled, a sors és a csillagok is szeretnek téged. Tele leszel bátorsággal és életörömmel. Nevetsz, a legjobb hangulatban leszel, és tele leszel optimizmussal. Ismét az emberekhez fordulsz, és érezheted milyen fontos vagy másoknak, és nagyon szeretnek téged. Igazán rád fér ez a boldogság.

Halak
A kozmosz ezen a héten megajándékoz téged. 45 órán át alszik a Hold, visszahúzódik, és beburkolózik az álmok világába. Ez a holdszünet a Halak jegyében lesz. Te vagy az ember, akire ezt a holdszünetet rászabták. Mit is tehetsz? Ha lehetséges, vonulj vissza te is, és meditálj egy kicsit. Gondolkodj el magadról és az életedről.

Németh Ágnes asztrológus honlapja elérhető itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások