Közösség

Fogd rá a nyuszira!

7708

Ritkán szoktunk ilyet, de most annyi program jött össze péntekre, hogy a nagy húsvéti eszem-iszom előtt mindenképp érdemes nyakatokba venni a fővárost. Ne kérdezzétek, miért? Fogjátok rá a nyuszira!

Kincsvadászat extra

A Lovebug Vintage webshop tulajdonosa, Kertész Violetta ismét nyílt napot tart. Az előzőn mi is ott jártunk, írtunk is róla, és imádtuk! Vivi Magyarország és Európa bolhapiacairól gyűjti be a gyönyörű brossokat, táskákat, cipőket, és egyre több ruha is kapható nála. Legutóbb Berlinben járt, onnan is mesés kincseket hozott. Érdemes elmenni a nyílt napra, mert a webshopban negyedannyi holmi van feltöltve, mint amennyit a nyílt napon találni.

Időpont: 2011. április 22. 14:00-21:00. Helyszín: Budapest, 1026 Szilágyi Erzsébet fasor 45/B Kertész-Patak kapucsengő

Horror és sör

Bogárfölde után irány a GRUZZWE Store & Gallery, ahol Dömsödi Zsolt pszeudo-horrorplakát kiállítása nyílik a Portfolio Points kiállítássorozat részeként. A boltban nemcsak Gruzzwe pólókat lehet kapni, hanem hazai tervezők cuccai mellett a feltörekvő képzőművészek is képviseltetik magukat. Szóval, aki képbe akar kerülni, mi most a menő, az tegyen arra egy sétát. A kiállítást Vágvölgyi B. András nyitja meg, akivel mi is beszélgettünk. Dömsödi Zsolt munkáiból limitált példányszámban pólók is készültek, amelyek a helyszínen megvásárolhatók. És hogy még jobb legyen a hangulat, a bulin nem bor, hanem az első hazai kézműves sör, a Keserű Méz folyik majd.

Időpont: 2011. április 22., 18 óra. Helyszín: Budapest, 1061. VI. ker. Paulay Ede u. 8. A kiállítás megtekinthető 2011. május 27-ig.

Óriási akció a Catwalkban!

Új szelek fújnak a Catwalk háza táján, de előbb ki kell söpörni mindent, ami nem illik bele az új koncepcióba. Ezért az összes Catwalk-cucc 1000 (igen, ezer) forint, a többi holmi 3000, 6000, 9000 és 15 000 forintos fix áron kapható ma estig! Fincsi, mi? Pénteken Pupi-buli lesz. Aki még nem találkozott volna vele, Pupi a bolttulajdonos imádnivaló tacskója, aki aznap szülinapos. Az akciók mellett tacskó-örökbefogadásra is lehetőség nyílik a Futrinka utcai Tacskó Fajtamentő Csoport segítségével. Ráadásul aki pénteken vásárol, 2000 forintos utalványt kap. Ezt őrizzétek meg jól, mert hamarosan, a teljes megújulás után, Reopening buli is lesz, amelyen levásárolhatjátok az utalványt.

A Catwalk Pupi buli időpontja: 2011. április 22. Helyszín: Budapest, 1053, V. ker. Galamb u. 7.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
Felhasználónév:
Jelszó: