Szépség

Édes élet Scarlett módra

7712

A Dolce & Gabbana tervezőpárosa egy gyönyörű sminkkollekciót tervezett 2011 nyarára. A finom és lágy színű kozmetikumokhoz igazán találó kampányt is készített az olasz duó. Az ihletért sem mentek a szomszédba: olasz örökségük klasszikus motívumaihoz nyúltak, amelyet élénk, üde színekkel tettek izgalmasabbá.

A kollekció neve Italian Summertime Make-up, ami már első hallásra is a Római vakáció című filmet idézheti fel bennünk. Az üde és romantikus színekre épülő sminkszett kampányához keresve sem találhattak volna finomabb és szebb arcot, mint Scarlett Johanssonét, akinek ez a harmadik közös kampánya az olasz márkával. Igazi klasszikus szépség: finom, bájos, ugyanakkor szexis is, csak azt nem értjük, minek ez a sok photoshop?

A 2011-es retróláz is nyomot hagyott a képen: Scarlett az 50-es évek szexis címlaplányait is megszégyeníti. A ruha a klasszikus nőiesség korszakát idézi, romantikus, virágmintákkal tarkított és a derekat hangsúlyozza.

Ezt a csábító szépséget szeretné a Dolce & Gabbana előcsalogatni idén nyáron minden nőből. A dolce vita életérzést hordozza a kollekció a bronzos szemhéjpúderektől a visszafogott natúr szájfényeken keresztül az élénken tündöklő lilákig. A legújabb trendeket is tükrözi, tökéletes a klasszikus elegancia és a modern irányzatok kedvelői számára egyaránt. A színpaletta mindenkinek kínál megfelelőt, tekintettel a különböző típusokra, és a széles választéknak köszönhetően jól lehet játszani is a színekkel. A legizgalmasabb darabnak viszont a ritka, lila színű szempillaspirál ígérkezik.

Forrás: FashionEtc.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások