Közösség

Mutasd magad és lépj kifutóra!

7678

A Street Fashion Budapestnek mára több mint 7000 rajongója van a Facebookon, és az egyik leglátogatottabb ilyen jellegű oldal Magyarországon. Most viszont itt a lehetőség, hogy ne csak online, hanem offline is megmutassa magát bárki Közép-Európa legnagyobb street fashion show-ján, ahol a bemutatót ti magatok rendezhetitek!

Ha régóta szeretnéd kipróbálni, milyen érzés, amikor vakuk villanása közepette és fotósok kereszttüzében kell kifutón vonulni, most itt a lehetőség! Tölts fel minél több képet a Street Fashion Budapest oldalra május 6. éjfélig! A feltöltött képekből a szakmai zsűri (Magyarország legelismertebb divatbloggerei és street fashionnel foglalkozó oldalak, köztük a Cotcot) kiválasztja azt a 100 szerencsést, akik május 21-én este végigvonulhatnak a Gödör lépcsőjén kialakított kifutónkon! Figyelem, a zsűri nem csak az új képeket nézi át, viszont a saját esélyedet növeled újabb képek feltöltésével.

Figyeljétek a blogokat, mert egyre több érdekesség derül ki a FOLLOW ME ! - ről!
Ez a ti estétek lesz! Mindenki figyelme benneteket fog követni!

Olvasd el Simonovics Ildikóval készült interjúnkat, amiben elmeséli, hogyan született egy múzeumi projekt részeként a Street Fashion Budapest oldal!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások