Test

Aerobikozol? (X)

7615

Örvendetes módon hazánkban szépen növekszik azoknak a száma, akik törekszenek az egészséges életmódra, melynek egyik sarokköve a rendszeres mozgás. Ennek révén egyre többen űzik profi szinten a különböző mozgásformákat, sokan közülük oktatók is, így segítenek másoknak az áhított fittség elérésében.

Az egyik legnépszerűbb edzésforma az aerobik, ma már el se képzelhető fitneszterem 2-3 féle aerobik óra nélkül. Ami azonban még várat magára: az edzők széles körű ismertsége. Eme csorba kiköszörülésének szándéka hívta életre a Mozgás Hálózata a Videós Aerobik Versenyt, melyet idén már másodjára rendeznek meg. A jelentkezők óráit április 4-5-6-án és április 18-án rögzítik a budapesti Griff Squash & Fitnessben, ezután a videók felkerülnek a verseny honlapjára, ahol a közönség szavazhat rájuk.

Egyszerű, de nagyszerű módja a megmérettetésnek, ugye? Akkor ne habozz, kattints a Mozgás Hálózata honlapjára, olvasd el a bővebb tájékoztatót, jelentkezz, és hozz össze egy ütős produkciót, hogy Te lehess az, aki 2011-ben elviszi az év aerobikedzője címet, országos ismertséget szerezve magának!

www.mozgasinfo.blog.hu

Kapcsolódó cikkek: