Szépség

Dívák ajakrúzsa

7605

A Guerlain egy különleges rúzzsal örvendezteti meg a nőket most, hogy valóban ránk köszöntött a tavasz. Hogy valóban visszatérjen az életkedvünk, a kozmetikumcég káprázatos színpalettát állított össze, hogy legyen miből válogatnunk.

A Rouge Automatique azonban nemcsak attól érdekes, hogy széles színskála áll a rendelkezésünkre. A csomagolását egy 1936-os ajakrúzs inspirálta. A végeredmény egy aranyszínű, nagyon sikkes és glamúros, art deco stílusú kencefice lett. Az aranycsomagolás geometrikus formája tökéletesen visszaadja a 30-as évek „modernkedő” stílusát, de a benne rejlő krémes rúzsok is legalább annyira felidézik a hollywoodi dívák tündöklést. Az is az új Guerlain kozmetikum mellett szól a csillogó külcsínen kívül, hogy extrakönnyű viselet, és használata nemcsak szebbé teszi a nőket, de az ajkaikat is hidratálja. A különleges „csavaros” megoldásnak köszönhetően pedig bárki, bármikor és bárhol képes egy kézzel is könnyedén kifesteni magát, márpedig a praktikusság manapság az egyik legfontosabb szempont a rohanó világ elfoglalt nőjének életében.

A rúzs olyan 25 különböző színben lesz kapható, amely árnyalatok vintage kenceficék 2011-es újragondolásaiból születtek, és amelyek a kristály pigmentek hatására pedig hosszan tartóan és intenzíven fednek. A pazar kozmetikumnál már csak a gyönyörű modell, Natalia Vodianova tündökül jobban. A Guerlain őt választotta, hogy arcával és nevével fémjelezze a kozmetikai cég Rouge Automatique nevű dekorkozmetikumát.

Forrás: Refinery29.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások