Divat

Lábmutogatásra fel!

7580

Minden évben eljön az a pillanat, amikor be kell látnunk, hogy - bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét – a divat bizony diszkriminatív. Eljött a parányi sortok és combvillantó miniszoknyák ideje. Ezeket nyugodt szívvel csak a gazellaléptű, hosszú és kecses végtagokkal rendelkező nőtársaknak ajánljuk. A tökéletes láb ugyan csak keveseknek adatik meg, a szép láb viszont sokkal többeket érint, mint azt mi, csajok, gondolnánk, ráadásul többféle trendi alternatíva létezik a lábmutogatásra. Ahogy kiveséztük a farmereket és a cipőket, úgy a szoknyák és a rövidnadrágok sem maradhatnak ki.

Mutasd a combod!

Lookbook.nu, magas derekú F&F naci, virágos Reserved, sötétkék Springfielt, Mango

Ahogy a tavalyi és azelőtt nyáron, úgy idén sem lesz hiány combokban. A divat ugyanis továbbra is tartja magát a miniatűr formákhoz. A sortok között mindenki megtalálja a kedvencét, ugyanis minden stílusban elérhetők a popsivillantó farmertől kezdve, a magas derekú, laza szárú darabokon át, a parányi virágmintás darabokig. Viselhetjük őket magassarkú cipővel, szandállal, mokaszinnal és pasis félcipővel is. Szóval biztos recept nincs, a körítés a fantáziátokra van bízva.

D&G, Pimkie (fent), Pull & Bear (középen), H&M (alul), Zara

Ha a nőcis, virágos, lenge szoknyácskákból tavaly nem lett eleged, akkor idén biztosan. Ez esetben is szabadon kombinálhatod laza pólóval vagy atlétával, magas sarkú cipővel vagy zokni-szandállal, övvel, és ne felejtsd el a kalapodat! Még több inspirációért peddig kattints ide!

Mutasd a lábszárad!

Balmain, Pimkie, Springfield, F&F, Asos

Tavasszal visszatér a lábikrát épp csak takaró midi szoknya és a capri nadrág. Ez utóbbi alternatívát kínál azoknak, akik nincsenek oda az idén kötelezőnek kikiáltott trapéz-fazonért, de nem szeretnék mutogatni a térdüket sem. A capri idén változatos: a nadrágszár végződhet közvetlenül a boka fölött – ezt úgy is elérhetjük, hogy a ceruzafazonú nadrágunknak egyszerűen csak feltekerjük a szárát. Ennél klasszikusabb a háromnegyedes fazon. A klasszikus caprit viselheted az 50-es, 60-as évekből inspirálódva balerina topánnal vagy törpesarkú cipővel. A punkos hatás kedvéért a felhajtott szárú nadrághoz párosíts magas szárú cipőt.

Keira Knightley, Promod, Mango

A caprihoz hasonlóan mutat is és nem is valamit a lábszárból a midi szoknya, amelyik egyáltalán nem olyan unalmas, mint ahogy a lábszárközépig érő ruhadarabról hinnénk. Aki a klasszikust szereti, az viselje blúzzal és magas sarkú szandállal. Bátrabbak válasszanak ugyanilyen darabokat, de a visszafogott színek helyett kombináljanak élénk színű, egymással harmonizáló, de eltérő mintájú alsó- és felsőrészt. Még merészebbek fiús kalappal és laza felsővel, tavaszi szvetterrel is viselhetik a nőies midi szoknyát.

Akik nem akarnak villantani

Fashionising.com, H&M, Pull & Bear, Zara

Persze vannak olyanok, akik ugyan nem akarnak belefőni a nadrágjukba, de a lábukat sem szívesen mutogatják. Nekik találták ki a tavaly ősszel is hatalmas slágernek számító maxiszoknyákat, amelyekről idén tavasszal és nyáron sem kell lemondanunk. Aki okos lány módjára mutatna is valamit meg nem is, válasszon finoman áttetsző darabot!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások