Szépség

Mademoiselle Keira új reklámfilmje

7566

Az előzetes már kering a világhálón egy ideje, de a hét elején végre a teljes kampányfilm is  elérhető, amely a Chanel Coco Mademoiselle nevet viselő parfümjéhez készült. A brit színésznő már régóta ennek a klasszikus illatnak az arca. A parfümhöz most egy újabb kampányfilm készült, amiben Knightley kisasszony Gabrielle szerepében tűnik fel.

Persze a színésznőnek ez nem új és nem is idegen feladat. A rövidfilm, amelyet Joe Wright rendezett, tökéletes illusztráció ehhez a kifinomult, letisztult és minden hivalkodástól, túlzástól mentes illathoz. A parfüm korábbi reklámfotója is a chaneli egyszerűség jegyében született – gondoljunk csak arra a Chaplin-kalapra, amelyet öltözék gyanánt „viselt” a képen. A most készült kampányfilmben a színésznő nem fedetlen, de a bézs színű testhezálló kezeslábas sem kevésbé érzéki Keira törékeny alkatán.

A film betekintést enged egy legendás divattervező napjába, de ezzel együtt jellemzi  és megtestesíti a nőt, aki ezt az illatot választja. Keira nemcsak egy törékeny alkatú szépség a képkockákon, de bemutatja, hogy milyen egy modern 21. századi nő. Tulajdonképpen olyan, mintha a film erejéig a színésznőben reinkarnálódott volna Coco Chanel alakja. Határozott, ambiciózus, és jól tudja, mit akar. A film szereplője egyszerre jeleníti meg a dolgozó és kreatív nőt, de ugyanakkor a csábító szépséget is, akinek a filmbeli fotós sem képes ellenállni. Persze Coco Mademoiselle nem adja könnyen  magát és a szívét sem hagyja meghódítani.

A film természetesen Párizsban játszódik és minden momentumában nagyon francia, tökéletes kampány a Chanel illathoz.

Forrás: Nitrolicious.com, fotó: Chanel.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások