Divat

Sarah Burton tervez Middleton esküvőjére

7531

Vége az arra vonatkozó találgatásoknak, hogy ki tervezi Kate Middleton menyasszonyi ruháját. Úgy tűnik, Vilmos jegyese végre döntött: sikerült megtalálnia a megfelelő divattervezőt. Az eljegyzés bejelentése óta hónapról hónapra újabb divatház és dizájner neve merült fel, de amint felröppent egy hír, szinte azonnal követte egy másik. Néhány napja azonban olyan információkat szivárogtattak ki, hogy Sarah Burtont, az Alexander McQueen divatház igazgatóját bízták meg a megtisztelő feladattal. A tervező sokáig tagadta, hogy őrá esett volna a választás, de Daphne Guinness – aki egyébként Alexander McQueen jó barátja is volt –  megerősítette: a hír bizony igaz. Logikusnak is tűnne, hiszen brit tervezőről van szó. Burton viszont továbbra is tagad.

Persze a pletykára éhesek még akkor sem maradnak téma híján, ha elhisszük, hogy a tervező személye már eldőlt. Ha ugyanis feltételezzük, hogy Sarah Burton álmodhatja meg a menyasszonyi ruhát, az még mindig kérdés, hogy milyen stílusú ruhára vágyik a leendő ara. Vajon marad a klasszikus, hagyományőrző, hercegkisasszonyokhoz illő fazonok mellett, vagy modern és fiatalos mivoltát szeretné hangsúlyozni az esküvői ruhával? Kate egyszer úgy nyilatkozott, hogy szerelme előtt szeretné ezt titokban tartani, és úgy tervezi, párja először az oltár előtt pillanthatja meg őt a ruhacsodában.

Teljes bizonyossággal nem állíthatjuk, hogy Sarah Burton lesz a szerencsés dizájner, de az tény, hogy sokan látnák szívesen Kate Middletont egy általa kreált McQueen ruhában. Az is tény, hogy vészesen közeleg a kitűzött április 29-ei dátum, és talán az idő szűke miatt sem rukkolnak már elő egy újabb jelölt nevével.

Forrás: Vogue.co.uk, képek: Wwd.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások