Mi ez?

Egy sztár, két kép: J.Lo

7491

Jennifer Lopez egy a polihisztor hírességek sorában (a Wikipedia szerint énekesnő, színésznő, zenei producer, televíziós személyiség, divattervező és televíziós producer), aki bár nagyon-nagyon szeretne lépést tartani a legújabb zenei és divattrendekkel, valahogy nem sikerül neki.

Jennifer Lopez 2011-ben és 1997-ben

Miért mondjuk mindezt? Múlt héten debütált J.Lo legújabb, az On the Floor című számhoz készült videója, amely a régóta várt Love című albumot vezeti be. A Love-on Jennifer 2007-ben kezdett dolgozni, de közben ikreket szült és az addigi kiadójának is búcsút intett (vagy ők neki?). Amikor az említett klippet először megnéztük, az alábbi szavakat jegyeztük le: lambada, bújtatott reklámok, Madonna, Rihanna, Justin Timberlake utánérzés, méhkirálynő-jelmez – a sor folytatását rátok hagyjuk. Hiába hirdetik a klip elején, hogy ez az új J.Lo, a mindig ragyogó smink, a csillogó száj és a fényes tincsek ellenére is érezzük, Jennifer megkopott. A minimális átdolgozással kölcsönvett dallamok mellett Lopez asszony még mindig úgy tekeri a csípőjét és a vállát, még mindig úgy csücsörít és még mindig olyan szúrósan néz, mint tizennégy éve, amikor a Selena című életrajzi filmmel berobbant a köztudatba, csak egy kicsit kétségbeesettebben teszi mindezt.

Szerencsére maradt a nőies formákat hirdető testalkat, de egy csöppet sem bánjuk, hogy Jennifer ejtette a fekete hajat és a sablonnal és filccel rajzolt fekete szemöldököt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások