Közösség

A fiatal hódító

7485

Tizenhét éves és a Chanel arca. Tizenhét éves, és lassan a legnagyobb divatmárkák összes bemutatóján ott van. Palvin Barbara durcásan bájos arcával a divatszakma legnagyobbjait is levette a lábáról, nemrég például egy külföldi magazin a hét modelljének választotta. Nevét egyre többen ismerik, teljesítményét és tehetségét pedig egyre többen elismerik itthon is. A Glamour Woman of the Year "legjobb modell" kategóriájának egyik jelöltjeként mesélt a karrierről és a mindennapokról.

Barbara elmondta, nagyon örül annak, hogy annak ellenére, hogy az ideje nagy részét külföldön tölti és ott dolgozik, Magyarországon is figyelemmel kísérik a karrierje alakulását. Természetesen óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy Mihalik Enikő, Srej Zsófi, Fórizs Adina és Axente Vanessa mellett jelölték a Glamour Woman of The Year "legjobb modell" kategóriájában. Közülük Zsófival és Adinával is ápolják a kapcsolatot: „Srej Zsófival személyesen is tartom a kapcsolatot, így könnyedén nyomon követhetem, hogyan alakul az élete. Abból kifolyólag, hogy vele és Adinával is egy ügynökségnél vagyunk, sokat hallok róluk és a sikereikről. Nagyon szurkolok nekik is, hiszen az ő karrierjüket is az Icon Model Management egyengeti.”

A fiatal modell rengeteget dolgozik, egy-egy kampányt viszont még ő sem látott, hiszen ezek még nem jelentek meg. „Természetesen arra vagyok a legbüszkébb, hogy a Chanel arca lehetek. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Chanelnek dolgozhassak! Még most is nehezen tudom elhinni, hogy valóra vált!”

Barbinak a munka mellett egyre kevesebb ideje jut a kikapcsolódásra: „Külföldön a szabadidőmet leginkább pihenéssel vagy városnézéssel töltöm, amikor otthon vagyok, igyekszem együtt lenni a családommal, barátaimmal. Legszívesebben horgászom vagy focizom. Horgászni a családommal szoktam, ilyenkor tudok velük beszélgetni, de egyúttal pihenhetek is, míg a foci megmozgat, miközben a barátaimmal szórakozom. Sokat jelent még számomra a zene és az olvasás, ezekre mindig jut időm!”

És persze egy modellnek a divat sem hiányozhat az életéből, leginkább a kényelmes és praktikus darabokat kedveli, amelyeket jól ki tud használni. Modellként fontosnak tartja, hogy odafigyeljen, mit visel: „Nekem a hétköznapok nagy részben a modellkedést jelentik, így az öltözködésemre mindig oda kell figyelnem. Azt gondolom, hogy a modellek a divat hírvivői is egyben.”

Érdekel a többi jelölt is? Kattints a Glamouronline.hu Glamour Women of The Year rovatára!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások