Divat

Kate Middleton esküvői topánja

7466

Kate Middleton és Vilmos herceg eljegyzése már önmagában is óriási szenzáció volt és rögtön el is kezdődtek a találgatások a legfontosabb kérdésben: kinek a kreációját fogja viselni a menyasszony a nagy napon. Most, hogy a ruha körüli találgatások egy ideje már lázban tartják az embereket és konkrét nevek is egyre inkább szóba kerülnek,  felmerülhet egy másik sarkalatos kérdés, de ez az igazán nehéz döntés a leendő arára vár: vajon melyik cipőcsászár készítheti el majd Kate „üvegcipellőjét”.

Természetesen nem kisebb nevek merültek fel a tündérmese suszterjelöltjei között, mint Manolo Blahnik, Giuseppe Zanotti, Georgina Goodman, Cesare Casadei, vagy René Caovilla. Az öt cipődizájner mindegyike elkészítette saját elképzelésének vázlatát, amelyek igazán mesébe illőre sikeredtek.

Hogy Kate lábára melyik topánkát húzhatja majd hercege, még titok. Ha a klasszikus Hamupipőke sztorit akarná átélni, valószínűleg Goodman fehér csipkecsodája mellett tenné le a voksát. Tiszta, fehér csipke és gyöngyök alkotják az egyszerre tradicionális, mégis modern cipellőt. Kevésbé megszokott, de nagyon királynői és fiatalos is a Zanotti kreálta fekete, zafírral és gyémánttal díszített tűsarkú.

Georgina Goodman és Giuseppe Zanotti skiccei

Caovilla szandálját a Swarovski kristályok és tollak igazán szexissé és elegánssá teszik, ezzel szemben a szintén kristályoktól csillogó, rózsaszín selyem pömpsz inkább Audrey Hepburn visszafogott báját idézi meg. Manolo Blahnik topánkájával pedig már a virágzó és napsütéses tavaszra készül: a lábbelit sárga selyemvirágok és fénylő gyöngyöcskék borítanák mindenhol, hogy igazán frissnek és üdének hasson, utalva ezzel a tavaszi menyegzőre is. Vajon ki lesz az öt cipőtervező közül a befutó?

Cesare Casadei, René Caovilla és Manolo Blahnik tervei

Forrás: Vogue.co.uk

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások